oaednews

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

ΑΠΟΦΑΣΗ του Γενικού Συμβουλίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ
Το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αποφάσισε:
1.         Την κήρυξη 24ωρης ΑΠΕΡΓΙΑΣ την Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018, μαζί με τη ΓΣΕΕ, ενάντια στη ΛΙΤΟΤΗΤΑ, την ΑΝΕΡΓΙΑ και στην ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ.
2.        Την κήρυξη απεργίας – αποχής από τη διαδικασία της αξιολόγησης και ψήφισε ομόφωνα την παρακάτω Εξώδικη Γνωστοποίηση για την απεργία - αποχή.
«ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Της Ανώτατης Διοικήσεως Ενώσεως Δημοσίων Υπαλλήλων (ΑΔΕΔΥ), όπως εκπροσωπείται νόμιμα από το Γενικό Συμβούλιο αυτής, με έδρα στην Αθήνα, οδός Ψύλλα αρ.2 και Φιλελλήνων.

Στάση Εργασίας

ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ        
ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔ.  ΘΡΑΚΗΣ

 Η Ένωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Ανατολικής Μακεδονίας συμμετέχει στη  ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  15/05/2018. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 12:00

ΠΑΜΕ Εκδήλωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό


Εκδήλωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό οργανώνει το ΠΑΜΕ την Παρασκευή 18/5, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (Αγίας Φιλοθέης 5Β). Καλεί τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα να παραβρεθούν και να δυναμώσουν τον αγώνα «ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους με θύματα τους λαούς της Παλαιστίνης, της Συρίας, της ευρύτερης περιοχής».

Κλείνουν σήμερα όλες οι μπάρες σε 13 σταθμούς του μετρό

Πρόκειται για τους σταθμούς από την Εθνική Άμυνα έως το Σύνταγμα, στην γραμμή 3 και από τα Σεπόλια έως και τη Δάφνη στη γραμμή 2.
Υπενθυμίζεται ότι ήδη από την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε το προσωρινό κλείσιμο και των πυλών ΑΜΕΑ πιλοτικά σε συγκεκριμένους σταθμούς ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο είναι έτοιμο το επιβατικό κοινό για την εποχή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Σχετικά με τις ανάγκες σε προσωπικό στο βρεφονηπιακό σταθμό Νάουσας του ΟΑΕΔ

ΘΕΜΑ: «Σχετικά με τις ανάγκες σε προσωπικό στο βρεφονηπιακό σταθμό Νάουσας του ΟΑΕΔ» Σχετ.: Η με αρ. πρωτ.: 652/12-03-2018 ΑΝΑΦΟΡΑ Σε απάντηση του ανωτέρω σχετικού που κατατέθηκε στη Βουλή από τους Βουλευτές κ.κ. Σ. Βαρδαλή και Γ. Δελή, σας γνωρίζουμε τα εξής: 

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 25 παρ. ιβ του ν. 4144/2013 (88 Α΄), μεταξύ των άλλων σκοπών του ΟΑΕΔ προβλέπεται και η μέριμνα των παιδιών του εργατικού δυναμικού για τη φιλοξενία τους σε βρεφονηπιακούς σταθμούς. 
Από τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του ΟΑΕΔ οι οκτώ (8) βρίσκονται στην Αττική και δέκα έξι (16) στην Περιφέρεια, κυρίως σε Δήμους με μεγάλο εργατικό δυναμικό, ως ακολούθως: