oaednews

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

ΑΣΕΠ: Ανοικτές μελλοντικές αξιώσεις για τυχόν νέα προβλήματα στο σύστημα

Με την αιτιολογία ότι το έργο e-ΑΣΕΠ είναι ένα πολύπλοκο και σύνθετο πληροφοριακό σύστημα το οποίο παρακολουθείται και ελέγχεται διαρκώς ώστε να ανταποκρίνεται καθημερινά στις ανάγκες των εκατοντάδων χιλιάδων χρηστών του, αιτιολογεί ο αντιπρόεδρος του ΑΣΕΠ τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής στην υποβολή αιτήσεων κατά την περίοδο που προκηρύχθηκαν τρεις ταυτόχρονες προκηρύξεις μόνιμων προσλήψεων. Ο κ. Αθανασίου αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο μελλοντικά να ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά του έναντι στον πάροχο του έργου

Όπως είναι γνωστό τα προβλήματα δημιουργήθηκαν όταν το ΑΣΕΠ εξέδωσε τις προκηρύξεις για την πλήρωση 1.839, συνολικά, θέσεων με σειρά προτεραιότητας: 5Κ/2016 για την πλήρωση 80 θέσεων της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε.), 6Κ/2016 για την πλήρωση 93 θέσεων του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.) και 7Κ/2016 για την πλήρωση 1.666 θέσεων φορέων του Υπουργείου Υγείας. 

ΟΑΣΑ: Αποζημιώσεις για τις μηνιαίες κάρτες Φεβρουάριου - Μαρτίου λόγω των κινητοποιήσεων

Σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ οι αποζημιώσεις για τις μηνιαίες κάρτες ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - ΜΑΡΤΙΟΥ θα δίνονται στους κατόχους με την παράδοση των αντίστοιχων κουπονιών στον εκδότη. Το ποσό της αποζημίωσης για τον μήνα ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ είναι € 0,50 (Κανονική & Μειωμένη). 

129 θέσεις εργασίας στο Δήμο Πειραιά

O Δήμος Πειραιά εγκρίνει την πρόσληψη 129 συνολικά ατόµων, µε σύµβαση εργασίας Ιδιωτικού ∆ικαίου Ορισµένου Χρόνου (διάρκειας έντεκα µηνών), για την αντιµετώπιση εποχικών αναγκών των Βρεφονηπιακών Σταθµών και της ∆ιεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου.

Αναλυτικά, εγκρίθηκε η πρόσληψη τριάντα (30) ατόµων της ειδικότητας ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού Πρασίνου και πέντε (5) ατόµων της ειδικότητας ∆Ε Κηπουρών µε σχέση εργασίας Ιδιωτικού ∆ικαίου Ορισµένου Χρόνου δίµηνης διάρκειας, για την αντιµετώπιση κατεπειγουσών εποχικών αναγκών της ∆ιεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου.

Γιατροί και νοσηλευτές με διετείς συμβάσεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Εως την Παρασκευή, 31 Μαρτίου, έχουν στη διάθεσή τους οι ενδιαφερόμενοι για να υποβάλουν αίτηση για 214 τελικά θέσεις στο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).

Αρχικά, η πρόβλεψη αφορούσε 218 θέσεις, ωστόσο, βάσει της προκήρυξης, θα καλυφθούν 214. Πιο συγκεκριμένα, θα προσληφθούν 41 Ιατροί Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και 173 Νοσηλευτές Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Όλες του κόσμου οι Κυριακές