oaednews

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Έλληνας νοσηλευτής εξηγεί τι σημαίνει «βολεμένος»

Ο εργαζόμενος περιγράφει τις σκληρές συνθήκες τις οποίες εργάζεται και επικρατούν στον κλάδο της Υγείας, προκαλώντας θετικά σχόλια και αντιδράσεις.

Στο δρόμο του Άγγελου Βώρου ο κρατικός μηχανισμός

Προς επανεκκίνηση το Σύζευξις ΙΙ

Νέα
Η επανεκκίνηση του Σύζευξις ΙΙ και η εξεύρεση τρόπων χρηματοδότησης αυτής της προσπάθειας αποτέλεσαν το αντικείμενο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα και στην οποία συμμετείχαν η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, κ. Νίκο Παππά, και ο αναπληρωτής υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Αλέξανδρο Χαρίτση, ενώ συμμετείχε και ο διευθύνων Σύμβουλος της ΚτΠ ΑΕ, κ. Ιωάννης Δερμιτζάκης.

«Ακριβός στα πίτουρα και φτηνός στ’ αλεύρι»

Ε​​ίναι γεγονός ότι οι παροιμίες συμπυκνώνουν σε πολύ λίγες λέξεις μεγάλα νοήματα. Ελάτε, λοιπόν, να δούμε σήμερα μια ιστορία που αποδίδει πλήρως το νόημα της παροιμίας. Πριν από μερικές εβδομάδες αναδείχθηκε στην επικαιρότητα η πρωτοβουλία ενός δημόσιου υπαλλήλου, με την οποία η υπηρεσία του εξοικονόμησε περίπου 900.000 ευρώ. Η πλήρης ιστορία περιγράφεται στην επίσημη Ιστοσελίδα του Πρωθυπουργού, όπου στις 8 Μαΐου 2017 αναρτήθηκε η ακόλουθη δήλωση:

Εως τις 14 Ιουλίου η παράταση των φορολογικών δηλώσεων 2017

Οι ρυθμοί υποβολής δηλώσεων στο Taxisnet, από τις 6 Απριλίου που τέθηκε σε λειτουργία η ηλεκτρονική εφαρμογή υποδοχής των δηλώσεων μέχρι και χθες, εξακολουθούσαν να είναι εξαιρετικά αργοί, με αποτέλεσμα σήμερα, 4 ημέρες πριν από τη λήξη της κανονικής προθεσμίας, να απομένουν ακόμη για υποβολή περίπου 1,9 εκατομμύρια δηλώσεις!

ΠΕΥ ΟΑΕΔ : ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

"Παρακαλούμε τους συναδέλφους αιμοδότες να έχουν μαζί τους το ΑΜΚΑ"
ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Συνάδελφοι,


Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 28 Ιουνίου   και την Πέμπτη 29  Ιουνίου 2017 και ώρες 9π.μ. έως 1μ.μ., θα πραγματοποιηθεί ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ στη Διοίκηση, στην αίθουσα  εκδηλώσεων, στο υπόγειο.
Τονίζουμε την τεράστια και ανθρωπιστική αξία της ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ και καλούμε τους εθελοντές αιμοδότες, να στηρίξουν την ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ, που είναι και κοινωνική ανάγκη και επιταγή.
v Επισημαίνουμε ότι: