oaednews

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Ομιλούν κτίριο [για το κακοποιημένο τζαμί στο Διδυμότειχο]

γράφει η συνάδελφος  Ελευθερία Λαγού // *
αναδημοσίευση από fractalart.gr

Χυτοί οι αιώνες πάνω μου. Περί τους έξι. Περιδιαβαίνουν στους πλινθόχτιστους περιμετρικούς μου τοίχους. Ομοιοκαταληκτεί κομπάζοντας η χυτή τους τοιχοποιία. Στοιχειωμένοι… Της ιστορίας φυλλάδες μοιράζει η τουρκική σημειωτική στις σχισμές μου. Παγκόσμιο και περήφανο κάποτε κόσμημα της ισλαμικής τέχνης …

Εκδόθηκε η Προκήρυξη για θέσεις ευθύνης στο Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης

Από το ΑΣΕΠ έγινε γνωστό ότι, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του Ν.4369/27-2-2016 (ΦΕΚ 33 Α΄), εκδόθηκε η Προκήρυξη για την πλήρωση των παρακάτων έξι θέσεων ευθύνης επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων:
1. Γενική Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης
2. Γενική Διεύθυνση Γεωργίας
3. Γενική Διεύθυνση Κτηνιατρικής
4. Γενική Διεύθυνση Αλιείας
5. Γενική Διεύθυνση Τροφίμων

Θέσεις εργασίας στα ΕΛΠΕ

Ο Όμιλος Ελληνικα Πετρελαια (ΕΛΠΕ), επιθυμεί να προσλάβει Τεχνίτες έξι ειδικοτήτων προκειμένου να τους απασχολήσει σε εργασίες συντήρησης εξοπλισμού πεδίου στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Ασπροπύργου και Ελευσίνας.Πατήστε επάνω στις αντίστοιχες ειδικότητες για να δειτε τα κριτήρια και τα προσόντα.

Χάθηκαν 39.221 θέσεις εργασίας τον Νοέμβριο – Στα ύψη οι ευέλικτες μορφές εργασίας



Αρνητικό ισοζύγιο προσλήψεων – απολύσεων κατά 39.221 θέσεις απασχόλησης κατέγραψε το σύστημα Εργάνη τον Νοέμβριο, με τις ευέλικτες μορφές εργασίας να καλύπτουν πάνω από το 58% των νέων προσλήψεων

Αφιέρωμα της ΕΡΤ στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΟΑΕΔ

Αθλητισμός στα πλαίσια των συνδικάτων
 Δίνει τις «μάχες» της στα γήπεδα και μετράει αρκετά χρόνια ιστορίας, για την ομάδα των εργαζομένων του ΟΑΕΔ μας μίλησε ο εκπρόσωπός της Γεώργιος Δοβρίδης.
-Πότε ιδρύθηκε η ομάδα;

-Το 1979 που τότε δεν υπήρχε εργασιακό πρωτάθλημα και ήταν μία άτυπη ανεξάρτητη ομάδα, με στόχο να παίζουμε ποδόσφαιρο γιατί μας ευχαριστούσε. Αρκετά χρόνια αργότερα φτιάχτηκε το πρωτάθλημα της ΑΔΕΔΥ και πήραμε μέρος.