oaednews

Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Επιχειρηματίας επιτέθηκε σε υπαλλήλους του ΕΦΚΑ που έκαναν έλεγχο στο μαγαζί του στη Χαλκιδική

Επεισόδιο σημειώθηκε στη Χαλκιδική μεταξύ ενός ιδιοκτήτη επιχείρησης και κλιμακίου του ΕΦΚΑ.
Όταν οι τρεις υπάλληλοι του ΕΦΚΑ, επιχείρησαν να ελέγξουν την επιχείρηση, ο ιδιοκτήτης αντέδρασε έντονα και επιτέθηκε στους υπαλλήλους, σπρώχνοντας τους. Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, ο ιδιοκτήτης προσήχθη, ενώ οι τρεις υπάλληλοι του ΕΦΚΑ, μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Κέντρο Υγείας. Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο στην Κασσάνδρα, σε επιχείρηση  Πλυντήριο - Στεγνωτήριο.

Προσλήψεις 23 ατόμων στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.


Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων για τη σύναψη συμβάσεως εργασίας ορισμένου χρόνου με είκοσι τρία (23) άτομα, τα οποία θα απασχοληθούν στο έργο με Κ.Ε. 1695 και τίτλο «Διαχείριση νοσηλίων Οδοντιατρικής», στο πλαίσιο κάλυψης των αναγκών του ως άνω έργου.

Προσλήψεις 73 μονίμων στο Υπουργείο Ναυτιλίας - Αιτήσεις τώρα για θέσεις εργασίας σε 11 νομούς

Ξεκινούν οι προσλήψεις μονίμων στο υπουργείο Ναυτιλίας. Δείτε τις θέσεις εργασίας και τα δικαιολογητικά για τις αιτήσεις.

Προσλήψεις εξήντα οκτώ (68) κενών οργανικών θέσεων εκπαιδευτικού προσωπικού (Ε.Π.) βαθμίδας Καθηγητή, Αναπληρωτή Καθηγητή, Επίκουρου Καθηγητή, Καθηγητή Εφαρμογών και πέντε (05) κενών οργανικών θέσεων Ειδικού Τεχνικού Προσωπικού (Ε.Τ.Π.) στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ-ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ