oaednews

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Σοβαρά ερωτήματα προς τον Διοικητή του ΟΑΕΔ από την Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ

 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ο.Α.Ε.Δ. 

Εθνικής Αντίστασης 8 – 17456 Άλιμος 

Τηλ. 2109924316-6973309354 FAX. 2109924316 

e-mail: omosp.ypal@oaed.gr Ιστοσελίδα: www.oyoaed.gr              Αρ.Πρωτ 569/25-8-2022

 

Θέμα: «Μα για το φονικό δεν είπαμε κουβέντα» 


    Τον ΟΑΕΔ ΚΠΑ2 Πατρών επισκέφτηκε ο Διοικητής της ΔΥΠΑ και όπως πάντα τα βρήκε όλα τέλεια! Φωτογραφήθηκε για άλλη μια φορά χαρούμενος, «μα για το φονικό δεν είπαμε κουβέντα»! 

    Για την κοινωνία της Πάτρας αποτελούν κοινό μυστικό τα επιδόματα ανεργίας που δόθηκαν σε μη δικαιούχους, ενώ οι συνάδελφοι στην Πάτρα γνωρίζοντας ότι το μέγεθος της «ζημιάς» είναι τεράστιο, καλούνται να αντιμετωπίσουν και την καχυποψία των πολιτών. Κατασπαταλήθηκαν, φαγώθηκαν, καταχράστηκαν, εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, χρήματα των ανέργων, ενώ υπάρχουν καταγγελίες και για άλλου τύπου σκάνδαλα στο ΚΠΑ2 Αγίου Ανδρέα, που προσφάτως συγχωνεύθηκε.

 Σε προηγούμενη ανακοίνωση μας θέσαμε δημόσια στο διοικητή κάποια ερωτήματα, για τα οποία καμία απάντηση δεν έχουμε λάβει. Τα ερωτήματα συνεχίζονται να υφίστανται και προστίθενται νέα.

 Κύριε Πρωτοψάλτη, το θέμα στο ΚΠΑ2 Αγίου Ανδρέα έχει ανακύψει εδώ και 3 μήνες τουλάχιστον και ρωτάμε: 

- Έχει διαπιστωθεί ή εκτιμηθεί το ποσό που πήγε σε μη δικαιούχους; -

Γιατί δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η ΕΔΕ; - 

Έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας; -

 Τι ενέργειες έχετε κάνει για προστατεύσετε το δημόσιο συμφέρον, το συμφέρον του ΟΑΕΔ και των υπαλλήλων του, καθώς και τους φυσικούς δικαιούχους τους ανέργους;;; 

Περιμέναμε πως η επίσκεψη σας στην Πάτρα εκτός από την φωτογράφηση, θα περιλάμβανε και μια ενημέρωση για το μείζον αυτό θέμα. Εσείς επιλέξατε τη σιωπή. Για ποιο λόγο;

 Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας Μακράκης  Γεώργιος Τηλιγάδας Κωνσταντίνος