oaednews

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Προσλήψεις στην Ελληνική αστυνομία - Θέσεις εργασίας χωρίς πτυχίο

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά (61) ατόμων για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας και Δυτικής Μακεδονίας.
Συγκεκριμένα ανακοινώνεται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά σαράντα (40) ατόμων για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας που εδρεύει στο Νομό Αχαΐας.

ΟΑΣΘ: «Πράσινο» φως για προσλήψεις 250 οδηγών

Το 2019 είναι η χρονιά της μετάβασης από τον ΟΑΣΘ στην ΑΣΥΘ, δήλωσε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Στέλιος Παππάς, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στις προαναγγελθείσες από τον ίδιο προσλήψεις 250 οδηγών.
Σε ό,τι αφορά τις προαναγγελθείσες από τον ίδιο προσλήψεις 250 οδηγών διευκρίνισε πως το αίτημα του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών βρίσκεται στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Γνωστοποίησε, τέλος, ότι εντός των ημερών ξεκινά πρόγραμμα εκπαίδευσης όλων των εργαζομένων στον Οργανισμό. «Στον ΟΑΣΘ ήδη καθιερώνω έναν μόνιμο μηχανισμό εκπαίδευσης και επιμόρφωσης -βασικά εκπαίδευσης- γιατί εκτός από την απαξίωση του στόλου είχαμε και απαξίωση του ανθρώπινου δυναμικού και το μόνο που έχουμε σε πληθώρα είναι η υποαπασχόληση μέσα στον οργανισμό κι αυτό πρέπει επίσης να το διαχειριστούμε, χωρίς να δημιουργούμε ανεργία.

Κοινωφελής Εργασία ΟΑΕΔ: Παράταση της εργασίας για 5.066 εργαζόμενους δασεργάτες - Αυξήσεις στους μισθούς

Παράταση για 8 μήνες θα δοθεί σε όσους έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ για 5.066 δασεργάτες. Η Παράταση αναμένεται να δοθεί  το επόμενο διάστημα και να υπογραφεί η νέα ΚΥΑ  ενώ από 1.2.2019 θα πληρωθούν με βάση τον νέο κατώτατο μισθό
Ειδικότερα με πρωτοβουλία του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Υφυπουργού Νάσου Ηλιόπουλου σχεδιάζεται άμεσα η τροποποίηση της αρχικής απόφασης για τη συνέχιση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας για τους 5.066 εργαζόμενους σε δασαρχεία της χώρας για την κάλυψη των αναγκών, με στόχο τον επανακαθορισμό της συνολικής χρονικής διάρκειας του προγράμματος.

251 νέες μόνιμες προσλήψεις στο ΕΑΠ μέσω ΑΣΕΠ

Τη σύσταση διακοσίων πενήντα μίας (251) θέσεων διοικητικού προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου μέσω ΑΣΕΠ στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ), για την κάλυψη των αναγκών των διοικητικών υπηρεσιών του, προβλέπει απόφαση του υπουργείου Παιδείας.
Κατανομή θέσεων ανά κατηγορία και ειδικότητα
Οι θέσεις που συστήνονται με την παρούσα, κατανέμονται ανά κατηγορία και ειδικότητα ως εξής:
ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΘΕΣΕΙΣ 100