oaednews

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Μανιτάκης: Εκτός δημοσίου ακατάλληλοι, διεφθαρμένοι και απόντες

Βαρύς θα είναι ο πέλεκυς των υπηρεσιακών συμβουλίων που σύστησε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, κ. Αντώνης Μανιτάκης.
Σύμφωνα με παρέμβασή του στην εκδήλωση «Ανασχεδιάζοντας τη Δημόσια Διοίκηση», η οποία διοργανώθηκε από την Ένωση Αποφοίτων της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης, εκτός δημοσίου

Δωρεάν Συμβουλευτική Υποστήριξη σε επιχειρήσεις από το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων (ΙΜΕ) της ΓΣΕΒΕΕ

Ένα ενδιαφέρον και χρήσιμο Πρόγραμμα για τις επιχειρήσεις, δεδομένης και της υπάρχουσας δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, ξεκίνησε στις 3 Ιουλίου 2012 από το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων (ΙΜΕ) της ΓΣΕΒΕΕ.

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ Ανοίγει πόρτες η επαγγελματική εκπαίδευση

Συντομότερο δρόμο προς την αγορά εργασίας, σε σχέση με τους αποφοίτους γενικής παιδείας, φαίνεται ότι προσφέρει στους νέους η επαγγελματική εκπαίδευση, αυξάνοντας τις πιθανότητές τους να βρουν ευκολότερα την πρώτη τους δουλειά -την οποία, μάλιστα, τείνουν να διατηρούν επί αρκετά χρόνια.

Ηράκλειο: «Ανοίγουν» 100 νέες θέσεις εργασίας για απασχόληση ανέργων

ΤΗΝ έναρξη των δράσεων του προγράμματος κοινωνικής στήριξης, κατάρτισης και ένταξης ανέργων στο νομό Ηρακλείου ανακοίνωσαν ο πρόεδρος του «Κοινωνικού Ιστού», δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης και ο πρόεδρος της «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α», δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης.

Με κινητοποιήσεις θα υποδεχθούν την Μέρκελ οι ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ

Στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της επίσκεψης της γερμανίδας καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, στην Αθήνα σχεδιάζουν για την Τρίτη οι ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Μαχόμενο Κίνημα Ανέργων και Επισφαλών- Άνεργοι και Άνεργες απ' τις γειτονιές της Αθήνας


Ποιοι υπάλληλοι του Δημοσίου γλιτώνουν μειώσεις αποδοχών

Γλιτώνουν τις νέες μειώσεις αποδοχών που θα άρχιζαν να τρέχουν από την 1η Νοεμβρίου οι εφοριακοί, οι τελωνειακοί , οι εργαζόμενοι στο υπουργείο Ανάπτυξης, καθώς και οι υπόλοιποι υπάλληλοι του Δημοσίου οι οποίοι λάμβαναν  υψηλά επιδόματα πριν την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου.

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Κοινωφελής Εργασία»

Απλήρωτοι είναι οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μέσω του προγράμματος «Κοινωφελής Εργασία» καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕ- ΟΤΑ Θ. Μπαλασόπουλος και υποστηρίζει ότι χιλιάδες εργαζόμενοι -που εργάζονται αντί 625 ευρώ μηνιαίως για πέντε μήνες μέσω του προγράμματος- τελικά δεν καλύπτουν έκτακτες, αλλά πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Επενδύουμε στους νεους

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Οκτωβρίου, στην Αθήνα, στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Βασ. Κωνσταντίνου 48, Αμφιθέατρο Λ. Ζέρβας).

Ημέρες καριέρας

Εργασία. Εκπαίδευση. Επιχειρηματικότητα.
Περιμένεις η «κατάλληλη θέση» να βρει εσένα;
Εσύ μπορείς να τη βρεις!