oaednews

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Καλήν εσπέρα άρχοντες..


21/12 θα καταβληθεί το δώρο στους επιδοτούμενους ανέργους του ΟΑΕΔ

Την ερχόμενη Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου θα καταβάλει το δώρο των Χριστουγέννων στους επιδοτούμενους ανέργους, ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ). Την ίδια μέρα θα καταβληθεί και το δώρο Χριστουγέννων των δικαιούχων της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΥ -ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΕΤΡΟ ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Η Πανελλήνια Ένωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή της προς το διωκόμενο συνάδελφο Πέτρο Καπετανόπουλο.

Ο συνάδελφος διώκεται με μοναδικό παράπτωμα αυτό της υπεράσπισης των ανθρώπινων δικαιωμάτων, καθώς τόλμησε να υπερασπιστεί αλυσοδεμένο μετανάστη.

ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΩΡΟ


Ελλειμμα 195 εκατ. στον ΟΑΕΔ το 2013



Του Γιώργου Γάτου



Με δανεικά θα καταβάλει ο ΟΑΕΔ το δώρο Χριστουγέννων και τα επιδόματα ανεργίας στους άνεργους, ενώ το 2013 (χρονιά κατά την οποία αναμένεται περαιτέρω αύξηση της ανεργίας) ο οργανισμός θα έχει στη διάθεσή του λιγότερα κονδύλια από εισφορές για προνοιακές παροχές και μεγαλύτερο κατά 143,75% έλλειμμα (195 εκατ. ευρώ έναντι 80 εκατ. ευρώ φέτος) σύμφωνα με το σχέδιο του προϋπολογισμού που αποκαλύπτει η «Η».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΠΕΡΓΙΑ 19/12/2012 & ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


Αθήνα 17 Δεκεμβρίου 2012
Α.Π. 331

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συνάδελφοι
Το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Υπαλλήλων ΟΑΕΔ, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ  για την Τετάρτη 19/12/2102,  αποφάσισε ομόφωνα την πραγματοποίηση ενημερωτικής Γενικής Συνέλευσης την ίδια μέρα. Η Συνέλευση του Σωματείου μας θα πραγματοποιηθεί  στις 9:30πμ, στο Εργατικό Κέντρο Αθηνών (3ης Σεπτεμβρίου 48  και Μάρνης).

Απάντηση εισαγγελέων στον Στουρνάρα για το «χαράτσι» της ΔΕΗ

Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος με ανακοίνωση της αναφέρει ότι περιήλθαν σε γνώση της δημοσιεύματα του Τύπου, σύμφωνα με τα οποία «ο υπουργός Οικονομικών φέρεται να καλεί τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού να συνεχίσει να εισπράττει το τέλος ηλεκτροδότησης (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.), μέσω των λογαριασμών κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, χωρίς να λάβει υπόψη της όσα αντίθετα έκρινε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με την υπ' αριθμ. 1101/2012 απόφασή του, που εκδόθηκε επί συλλογικής αγωγής και η οποία παράγει δεσμευτικότητα έναντι πάντων, έχει, δε, κηρυχθεί προσωρινά εκτελεστή ως προς τις καταψηφιστικές διατάξεις της».