oaednews

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Πρόσκληση μετάταξης υπαλλήλων στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών


Ο Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών απευθύνει πρόσκληση μετάταξης υπαλλήλων ΠΕ Πληροφορικής ή ΤΕ Πληροφορικής από άλλο φορέα του Δημοσίου ή Ν.Π.Δ.Δ.  στη  Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.  Τα γενικά προσόντα βάσει των οποίων θα γίνει η επιλογή είναι τα εξής.

Ανησυχεί για τους φτωχούς το ΔΝΤ


Την... ανησυχία του για την αύξηση του αριθμού των φτωχών παγκοσμίως σε περίπτωση νέας κρίσης εξέφρασε σήμερα με ανακοίνωση του το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Οι τρεις φάσεις της αναδιοργάνωσης και οι απολύσεις στο δημόσιο


Τα χρονοδιαγράμματα για την αναδιάρθρωση των δημόσιων υπηρεσιών και την ανακατανομή των οργανικών θέσεων καθορίζει εγκύκλιος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Στα δικαστήρια 90χρονη συνταξιούχος για το χαράτσι στα ακίνητα!


Αύριο κρίνεται από το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης η τύχη της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε 90χρονη συνταξιούχος ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, αναφορικά με το έκτακτο τέλος ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών, το λεγόμενο χαράτσι. Η υπόθεση συζητήθηκε σήμερα με τη διαδικασία της αίτησης προσωρινής διαταγής.

Οδηγός επιβίωσης από το άγχος της οικονομικής κρίσης


Το αδιέξοδο της οικονομικής κρίσης προκαλεί έντονο στρες σε ολοένα και περισσότερους πολίτες της χώρας.

«Ο Χίτλερ ήταν ελαφρώς συνεπέστερος από την Μέρκελ»

«Κατά την διάρκεια της άνοιξης του '44 δόθηκαν οι δύο πρώτες δόσεις, εκ μέρους της τότε Γερμανικής Κυβέρνησης, δηλαδή των ΝΑΖΙ ή του Χίτλερ, ο οποίος άρχισε την αποπληρωμή του αναγκαστικού χρέους. Αυτή την αποπληρωμένη του χρέους που αναγνώρισε ο ίδιος ο Χίτλερ, δεν αναγνώρισε ποτέ η δημοκρατική Γερμανία...», δήλωσε νωρίτερα στο Marconi Radio 96,1 F.M. του Βόλου και στην εκπομπή «Συμβαίνει Τώρα» του Αντώνη Κουμιώτη, ο καθηγητής Κώστας Ζουράρις.

Πρόστιμο 100 ευρώ σε όσους δεν παίρνουν απόδειξη


Πρόστιμα και στους καταναλωτές ύψους 100 ευρώ θα επιβάλει η εφορία σε περίπτωση που δεν παίρνουν αποδείξεις με τις αγορές τους.

«Πράσινο φως» για 5.000 προσλήψεις πτυχιούχων


Σήμα για την εκκίνηση του προγράμματος του OAEΔ για την πρόσληψη και 27μηνη απασχόληση 5.000 άνεργων πτυχιούχων ηλικίας έως 35 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις δίνει κοινή υπουργική απόφαση που εκδόθηκε.

Υποχρέωση μας το Μνημόνιο και ό,τι συνεπάγεται...


Καμία δέσμευση για το χρόνο των εκλογών

Την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη έθεσε ως εθνικό διακύβευμα ο Λουκάς Παπαδήμος, παρουσιάζοντας ενώπιον της ολομέλειας του Κοινοβουλίου τις προτεραιότητες της κυβέρνησής του.

Ανεργία!! Στο 23,1% στη Δυτική Μακεδονία!!


Σοκάρουν για μια ακόμη φορά τα αναλυτικά στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για τα ποσοστά της ανεργίας στη χώρα! Σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση, η ανεργία, για τον μήνα Αύγουστο του 2011, στη Δυτική Μακεδονία ανήλθε στο θλιβερό 23,1%, έναντι…13,9% το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2010!

Αυξήθηκε η ανεργία στον νομό Μαγνησίας


Σε πολύ υψηλά επίπεδα κυμαίνεται η ανεργία στο Νομό Μαγνησίας σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας στο πλαίσιο έρευνας που έγινε τον περασμένο Αύγουστο για το εργατικό δυναμικό της χώρας