oaednews

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΦΕΚ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΟΑΕΔ....ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ − ΕΡΓΑΣΙΑΣ,
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
Έχοντας υπόψη:
9. Το γεγονός ότι από τις διατάξεις της απόφασης
αυτής δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του Κρατικού
προϋπολογισμού, αποφασίζουμε:
Την κατάργηση διακοσίων πενήντα μίας (251) συνολικά οργανικών και προσωποπαγών θέσεων μόνιμου και  με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, προσωπικού του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, όπως αναλυτικά προσδιορίζονται ως ακολούθως:

Ξεσηκωμός και στην Κρήτη

Ξεσηκωμός για την κινητικότητα σε ΟΑΕΔ και ταμεία


Ύψωσαν για μια ακόμη φορά φωνή κατά του καθεστώτος κινητικότητας στο οποίο μπαίνουν συνάδελφοί τους, οι εργαζόμενοι στα ασφαλιστικά ταμεία και τον ΟΑΕΔ που πραγματοποίησαν το πρωί παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του Οργανισμού στο Ηράκλειο.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Σε μία από τις μαζικότερες Γενικές Συνελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν μέχρι τώρα στη Λάρισα, και μετά τα συντριπτικά ποσοστά συμμετοχής στην απεργία (πάνω από 90%) οι συνάδελφοι με ψήφισμά τους αποφάσισαν να εξουσιοδοτήσουν την Ομοσπονδία για το μέλλον των απεργιακών κινητοποιήσεων και πέραν της πενθήμερης. Αποφασίστηκε όλες οι υπηρεσίες μας αύριο το πρωί να έχουν συναδέλφους οι οποίοι θα διανέμουν έντυπο υλικό στους πολίτες. Έχει σταλεί ανακοίνωση με αποδέκτες  όσους  συναδέλφους κρατούν ή σκοπεύουν να κρατήσουν ανοιχτές τις υπηρεσίες να εκτελούν κανονικά ΟΛΑ τα αντικείμενα τις υπηρεσίας.   

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ!

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ!

ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΑΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΙΝΑΙ 10:00 , ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 22 ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ.


Ανακοίνωση Ο. Υ. ΟΑΕΔ


Συνάδελφοι,

Εν αναμονή των υπουργικών αποφάσεων που θα θέτουν σε διαθεσιμότητα 263 (;;;…;;;) συναδέλφους, εν αναμονή των υπουργικών αποφάσεων για το νέο οργανόγραμμα του ΟΑΕΔ, που θα αποκαλύπτει, ενδεχομένως, το «σχέδιο στελέχωσης» των

Από τα σημερινά επεισόδια στο Υπουργείο Εργασίας

Ανακοίνωση αγωνιστικής κίνησης εθνικού τυπογραφείου


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ   ΚΙΝΗΣΗ   ΕΘΝΙΚΟΥ   ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ
17-9-2013
- Στην αρχή ήρθαν να πάρουν τους 1.882 ΙΔΑΧ Διοικητικούς (Νοέμβριος 2012)
Δεν ήμουν ΙΔΑΧ Διοικητικός και  δεν φώναξα.
- Μετά ήρθαν να πάρουν τους 2.600 εργαζόμενους στην ΕΡΤ (Ιούνιος 2013)
Δεν ήμουν εργαζόμενος της ΕΡΤ και δεν φώναξα.
- Έπειτα ήρθε η ώρα των 2.122 καθηγητών τεχνικής εκπαίδευσης, 2.250 σχολικών φυλάκων και 3.000 δημοτικών αστυνομικών (Ιούλιος 2013)

Κλείδωσε και η νέα έξοδος από το Δημόσιο -Σε διαθεσιμότητα 2.000 υπάλληλοι

Τις υπουργικές αποφάσεις για την κατάργηση 1.929 πλεοναζουσών θέσεων στο Δημόσιο και συγκεκριμένα από εννέα υπουργεία συνυπέγραψε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης και πλέον οι υπάλληλοι που εργάζονταν στις συγκεκριμένες θέσεις θα προστεθούν στους 2.114 εκπαιδευτικούς, τους 2.234 σχολικούς φύλακες, τους 53 υπαλλήλους του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, τους 1.672 υπαλλήλους του υπουργείου Υγείας και τους 3.521 δημοτικούς αστυνομικούς που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης καινοτομεί ακόμη και στις κινητοποιήσεις

Ακόμα και στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών του το Πανεπιστήμιο Κρήτης καινοτομεί. Στις 11 σήμερα το πρωί διοργανώνεται μια ενημερωτική εκδήλωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ακαδημαϊκό ίδρυμα και τις επιπτώσεις που θα έχει σε αυτό η οποιαδήποτε συρρίκνωση του προσωπικού του.