oaednews

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

“έχουμε ξεμείνει”

Φυσικά και δεν τελειώνει αυτή η κουβέντα. Επιστρέφει πρωί βράδυ, μόνος στο αμάξι με τις εξοργιστικές ειδησεογραφικές ραδιοφωνικές εκπομπές ή παρέα με φίλους σε κάτι καφέδες μεσημεριανούς αναπάντεχα ήσυχους. Τί ζούμε, πού ζούμε, να σηκωθούμε να φύγουμε.
Ξεπεράσαμε ή ξεπερνάμε ή παλεύουμε να ξεπεράσουμε το καθεαυτό οικονομικό ζήτημα. Είπαμε μπορούμε και χωρίς τις παλιές ευκολίες και χωρίς τα σχεδόν απαραίτητα, μπορούμε και ημίφτωχοι ή κάτι τέτοιο. Αλλά κάθε μέρα έρχεται κάτι, κάτι δυνατότερο από ένα απλήρωτο λογαριασμό, κάτι ισχυρό και σχεδόν εξουθενωτικό.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑΔΑΣ


ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι,


Κομματικός αποχρωματισμός και όχι πολιτική «αχρωματοψία»!!!

Σας απευθύνουμε κάλεσμα στήριξης και συνεργασίας στον κοινό μας αγώνα για την επιδίωξη και τη διατήρηση ενός ενιαίου, ισχυρού και αυτόνομου ΟΑΕΔ. Όσο δραματικές και αν είναι καθημερινά οι αλλαγές γύρω μας, εμείς οφείλουμε να παραμένουμε σε διαρκή επαγρύπνηση και ετοιμότητα.
Δεν σας κρύβουμε ότι, απ την πλευρά μας υπήρξε η επιθυμία /πρόταση για ένα υπερκομματικό ψηφοδέλτιο-«ικανό» να αντιμετωπίσει τη δυσκολία των υπαρχουσών περιστάσεων- η οποία τελικά δεν ευδοκίμησε. Οι λόγοι ήταν ποικίλοι. Ωστόσο, η στάση του «κωφεύειν» αποτελεί προϊόν μιας αδιαλλαξίας «περασμένων καιρών», η οποία δεν μας ταιριάζει.

Ξεκίνησε το προγραμμα αλλα η ηλεκτρονική αίτηση δεν υπάρχει!!!!

Ξεκίνησε σήμερα το προγραμμα για την πολυσυζητημένη πενταμηνη απασχόληση των ανέργων αλλα η ηλεκτρονική αίτηση δεν υπάρχει ακόμα στην ιστοσελίδα του οργανισμού!!!