oaednews

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΚΑΝΔΑΛΟ 83 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ: 5.000 ευρώ το κεφάλι θα πάρουν τα «μεγάλα» Κέντρα Δια Βίου Μάθησης από το κράτος για τους 16.600 ανέργους

Λεφτά μπορεί να μην υπάρχουν και η ατάκα του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου (σ.σ. λεφτά υπάρχουν…) να έχει γίνει… σημαία από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ωστόσο στο συγκεκριμένο θέμα που θα αναφερθούμε παρακάτω, θα θέλαμε να δανειστούμε μία γνωστή ατάκα από τον ελληνικό κινηματογράφο.
– “Είναι ανάγκη να χτυπηθούμε;”

– “Πολλά τα λεφτά Άρη”
– “Εντάξει Μαύρε”

ΟΑΕΔ: Συμπληρωματική εισαγωγή 1.850 μαθητών σε ΕΠΑ.Σ και ΣΕΚ

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από 30/09/2014 έως 14/10/2014 στις κατά τόπους εκπαιδευτικές μονάδες του Οργανισμού.

Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ έτοιμα τα οριστικά αποτελέσματα.




 Εντός της ημέρας σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika.gr, αναμένεται να αναρτηθούν από τον ΟΑΕΔ ,

Σύνταξη με αναλογικό σύστημα από το 28/09/2014.




Νέες αλλαγές σε Ταμεία και συντάξεις σχεδιάζει το υπουργείο Εργασίας Νέες αλλαγές σε Ταμεία και συντάξεις σχεδιάζει το υπουργείο Εργασίας Νέες αλλαγές σε Ταμεία και συντάξεις σχεδιάζει το υπουργείο Εργασίας Σύνταξη με αναλογικό σύστημα .

Τα επαγγέλματα με τους περισσότερους ανέργους στην χώρα μας...



  Η απογραφή του πληθυσμού για την αγορά εργασίας διενεργήθηκε από την Ελληνική Στατιστική Αρχή το Νοέμβριο του 2011 και η τελευταία επεξεργασία της ολοκληρώθηκε στις αρχές του τρέχοντος μήνα και ενδεικτικό είναι πως στις πρώτες δέκα θέσεις των κατηγοριών εργαζομένων με την υψηλότερη ανεργία βρίσκονται επαγγέλματα με χαμηλή έως μηδαμινή ειδίκευση.