oaednews

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

PSI

Δεν μπορεί να παραταθεί η απασχόληση του προσωπικού ορισμένου χρόνου στη 13η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων


 

Απαντώντας σε Αναφορά του βουλευτή Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ κ.Μανόλη Στρατάκη, σχετικά με το αίτημα του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου για παράταση της απασχόλησης πέραν της 31/10/2011 του προσωπικού ορισμένου χρόνου της 13ης ΕΒΑ, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ.Νικητιάδης αναφέρει ότι:

Δίλημμα ανάμεσα σε 4ήμερο και μερική απασχόληση

Μπροστά σε δίλημμα βρίσκονται οι εργαζόμενοι της Τράπεζας Πειραιώς, οι οποίοι καλούνται να διαλέξουν ανάμεσα σε 4ήμερο εργασίας ή σε μερική απασχόληση.

Να συνεχίσει τη λειτουργία της η υπηρεσία του ΟΑΕΔ στο Διδυμότειχο


Να συνεχίσει τη λειτουργία της η υπηρεσία του ΟΑΕΔ στο Διδυμότειχο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών του Νομού Έβρου, ζητάει με την αναφορά της, η βουλευτής Νομού Έβρου του ΠΑΣΟΚ Ελένη Τσιαούση προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

ΠΑΣΟΚ: Η νέα γενιά στελεχών σπάει τη σιωπή της και απαιτεί αλλαγή σκυτάλης, αλλαγή γενιάς, αλλαγή βιβλίου και όχι σελίδας


12 σημεία για μια Σύγχρονη Ελλάδα και ένα Αναγεννημένο ΠΑ.ΣΟ.Κ. έδωσε στη δημοσιότητα χθες μια νέα γενιά στελεχών από το χώρο του ΠΑΣΟΚ. Το κείμενο υπογράφουν μεταξύ άλλων πολλά μέλη του Εθνικού Συμβουλίου (Ελευθεριάδη, Δρούζιας, Παλάντζας, Ράπτης κ.α.) αλλά και  Γραμματείς Υπουργείων  όπως  ο   Ειδικός  Γραμματέας του ΣΕΠΕ  κ. Χάλαρης Μ.  

Ακολουθεί η ανακοίνωση: