oaednews

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Είμαστε όλοι Έλληνες!

Κίνημα υπέρ της Ελλάδας - Διαδηλώσεις σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη!
Διαδηλώσεις υπέρ της Ελλάδας προετοιμάζονται σε ευρωπαϊκές χώρες το μεσημέρι του Σαββάτου, με αφορμή την οικονομική κρίση και τα οξύτατα προβλήματα που προκαλεί στην ελληνική κοινωνία.

Καταδικάζουν το μέλλον μας… Ας τους δείξουμε ότι εμείς είμαστε το μέλλον

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν οι νέοι και οι μαθητές στο κέντρο της Αθήνας στο Σύνταγμα το προσεχές Σάββατο, στις 17:00.

Νέο συλλαλητήριο ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των μέτρων λιτότητας θα πραγματοποιήσουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την Κυριακή.

«Η σεισάχθεια»




Με βασικό στόχο τη διαγραφή του ελληνικού χρέους, αναγνωρίστηκε από το Πρωτοδικείο της Αθήνας, το καταστατικό της Κίνησης πολιτών «Η ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ» που προσπαθεί μέσα από τη συγκέντρωση υπογραφών να δρομολογηθούν εκείνες οι διαδικασίες που θα απαλλάξουν τη χώρα μας απ’ το «ειδεχθές, επονείδιστο και καταστροφικό», όπως το χαρακτηρίζει χρέος.

Η Ρεγγίνα βγήκε στη σύνταξη και τη διόρισε στη Βουλή

Πριν από τρεις μήνες συνταξιοδοτήθηκε και πριν από τρεις μέρες βρήκε αμέσως δουλειά: διορίστηκε στο γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου στη Βουλή...

Δεν χωράνε οι άνεργοι στον ΟΑΕΔ. Αύξηση της ανεργίας 4, 26% τον Ιανουάριο!




Αυξημένος κατά 4,26% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, είναι ο αριθμός των εγγεγραμμένων ανέργων σύμφωνα με τα στοιχεία του Οργανισμού Απασχολήσεως Εργατικού. Ελαφρά μειωμένος εμφανίζεται ο αριθμός των επιδοτουμένων ανέργων, ενώ η ανεργία φαίνεται να πλήττει περισσότερο τις γυναίκες και τους αποφοίτους δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Κατσέλη: Το μνημόνιο οδηγεί σε ύφεση, ανεργία και φτώχεια Η βουλευτής κάνει λόγο για υπονόμευση της κοινωνικής συνοχής

«Η αρνητική μου ψήφος στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο εκφράζει την πεποίθησή μου ότι τα μέτρα οικονομικής και χρηματοπιστωτικής πολιτικής που ενσωματώνονται στο παρόν νομοσχέδιο αντιστρατεύονται την επιδίωξη εξόδου της χώρας από την σημερινή κρίση υπερχρέωσης που αποτελεί ύψιστο δημόσιο και εθνικό συμφέρον» δήλωσε η βουλευτής Β' Αθηνών του ΠΑΣΟΚ, Λούκα Κατσέλη.

Η Γερμανία έχει «έλλειμμα»...εργατικού δυναμικού!

Η γερμανική αγορά εργασίας είχε κατά το τέταρτο τρίμηνο πάνω από ένα εκατομμύριο κενές θέσεις, σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, και ο αριθμός των εργαζομένων ήταν ο υψηλότερος από την επανένωση της Γερμανίας.

Αλλάζουν τα πάντα στις πορείες - Θα χρειάζεται άδεια και σε μία λωρίδα


 Την αναμόρφωση της νομοθεσίας για τη διοργάνωση μικρών σε μέγεθος διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας σχεδιάζει, σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση, όπως προέκυψε από όσα συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της ευρείας σύσκεψης που έγινε απόψε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό, με θέμα τους πρόσφατους βανδαλισμούς.

Μεταφέρεται στη Βουλγαρία η coca cola 3ε

 Απεργούν οι εργαζόμενοί  της coca cola 3ε που χανουν την δουλεια τους γιατι η εταιρεια μεταφέρεται στην βουλγαρια.