oaednews

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Νέοι Περιφερειακοί διευθυντές ΟΑΕΔ σε Μακεδονία και Πελοπόννησο


Η   Διοικήτρια  του ΟΑΕΔ κ. Μαρία Καραμεσίνη  εφαρμόζοντας τελεσίδικη δικαστική απόφαση τοποθετεί αναδρομικά στη θέση του Περιφερειακού Διευθυντή Μακεδονίας τον Δημήτρη Καραμπέρη και την Ειρήνη Μαρίνου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Να σημειωθεί ότι δικαστική απόφαση με την οποία ο ΟΑΕΔ είχε υποχρέωση να προχωρήσει σε αλλαγή Περιφερειακού Διευθυντή στη Μακεδονία είχε πετύχει και η νυν Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βούλα Τεκτονίδου, ωστόσο η απόφαση αυτή δεν εφαρμόστηκε ποτέ από τον προηγούμενο διοικητή.   

διαβάστε την απόφαση όπως δημοσιεύθηκε στη διαύγεια:

 ... Αποφασίζουμε

 Τη συμμόρφωση του Οργανισμού  με την αριθ. 195/2015 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά (Σχηματισμού Ακυρωτικής Διαδικασίας), με την οποία ακυρώθηκε η Απόφασή μας με αριθμό 63954/26.07.2013.

Την από την κοινοποίηση της παρούσας επέλευση των εννόμων συνεπειών της ανωτέρω συμμόρφωσής μας, ήτοι:

α) την παύση από τα καθήκοντα του Αναπληρωτή Προϊσταμένου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Μακεδονίας, υπαλλήλου Δημητρίου Κανελλίδη, του κλάδου ΤΕ Δ/κού Λογ/κού με Β βαθμό και

 β) την αναδρομική επανατοποθέτηση από 26/7/2013 ως αναπληρωτή Προϊσταμένου στην Περ/κή Δ/νση Μακεδονίας του Προισταμένου της Υπηρεσίας Υποστήριξης Δημητρίου Καραμπέρη του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού με Β΄ βαθμό.

Καταγγελία για πρόγραμμα ΕΣΠΑ - ΤΟΠΕΚΟ: «Mας έχουν απλήρωτους 20 μήνες»

Καταγγελία για την μη πληρωμή τους, παρά τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ – ΤΟΠΕΚΟ, προώθησαν στην aftodioikisi.gr, εκπρόσωποι καταρτιζόμενων απασχολούμενων. «Υποβαλλομενοι σε ένα ανευ οριων εμπαιγμο και κοροιδια από ολες τις εμπλεκομενες πλευρες, διερωτομαστε κατά ποσό «ιδρωνει το αυτι» των αρμοδιων υπηρεσιων, που εποπτευουν το περας αυτων των προγραμματων καθως και την διαφανεια αυτων. Η λεξη υπομονη εχει ευτελιστει κ έχει εξαντληθει πλέον κάθε περιθωριο ανοχης», σημειώνουν οι καταρτιζόμενοι στην καταγγελία τους.