oaednews

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Άγνωστες δράσεις του Οργανισμού

Έχουμε συνηθίσει να γνωρίζουμε τον ΟΑΕΔ μόνο μέσα από προγράμματα απασχόλησης, και επιδόματα ανεργίας, εσχάτως δε με παράδοση Εργατικών Κατοικιών και προγράμματα Κοινωνικού τουρισμού. Ελάχιστοι ίσως γνωρίζουν τη συνεργασία του Οργανισμού με τις ΕΜΑΚ όλης της χώρας σε σειρά προγραμμάτων εκπαίδευσης του προσωπικού της ή  τα ειδικά προγράμματα στα καταστήματα κράτησης του Υπ. Δικαιοσύνης, τα ΚΕΚ και τα ΚΕΚ/ΑΜΕΑ του ΟΑΕΔ κλπ

ΚΕΚ& ΚΕΚ/ΑΜΕΑ ΟΑΕΔ

1. ΚΕΚ ΟΑΕΔ (6)

  • Ολοκληρώθηκε ο φάκελος της πιστοποίησης και αναμένεται η Απόφαση Δ.Σ του ΕΟΠΠΕΠ
  • Υλοποιούμε προγράμματα για ειδικές κατηγορίες Επαγγελματιών/ Ανέργων/ Εργαζομένων/Δημοσίων ή και Ιδιωτικών υπαλλήλων, σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, με την συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Δημόσιων Οργανισμών, Υπουργείων, Κοινωνικών Εταίρων.

Γιατί πρέπει να ΜΗΝ κάθεστε δίπλα στο αφεντικό σας στην δουλειά

Μια νέα μελέτη διαπίστωσε ότι το να κάθεστε ακριβώς δίπλα στο αφεντικό σας μπορεί να έχει αρνητική επίδραση στην ποιότητα της εργασίας σας.Ερευνητές στην Ολλανδία διαπίστωσαν ότι η φυσική απόσταση των υπαλλήλων από το αφεντικό τους είναι ένας βασικός παράγοντας για το αν ή όχι η κακή συμπεριφορά του εξαπλώνεται στους ίδιους.