oaednews

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΓΙΝΕ ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΓΙΝΕ MENTOREE


ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΝΤΟΡΩΝ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ
ΓΙΝΕ ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΓΙΝΕ MENTOREE
ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Η Ελλάδα συμμετέχει στο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΝΤΟΡΩΝ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, που καλύπτει 17 χώρες, μέσω του ελληνικού δικτύου Business Mentors με σκοπό να συμβάλει σε αυτή την ευρωπαϊκή προσπάθεια για την ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ



Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Νέων Επιχειρηματιών Αθηνών, σας προσκαλεί την Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012 στις 10:00 πμ σε ενημερωτική συνάντηση για την παρουσίαση δράσεων ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας.

Έγκριση πρόσληψης 1.509 συμβασιούχων σε δήμους


Την έγκριση πρόσληψης 1509 συνολικά συμβασιούχων αποφάσισε η κυβέρνηση, για τους δήμους, θέσεις που δεν βαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό ή τους ΟΤΑ, λόγω του χαρακτήρα τους. 

ΕΥΡΩΠΗ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ "ΔΕΙΧΝΕΙ" Η ΑΝΕΡΓΙΑ

Ναταλία Δαφνή
(από την Ημερησία)
Το μεγάλο χάσμα ανάμεσα στη Γερμανία και στους «άλλους» αποτύπωσαν τα στοιχεία Δεκεμβρίου για την ανεργία, που δημοσιοποιήθηκαν χθες στη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρωζώνης και στην Ισπανία - μια απόκλιση που βγάζει... 

Αλλαγές στη χορήγηση κάρτας ανεργίας


Εντός πέντε εργάσιμων ημερών θα πρέπει να εμφανίζονται στις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ οι άνεργοι πριν ή μετά τη λήξη ισχύος των δελτίων ανεργίας, που ορίζεται στους τρεις μήνες (από ένα μήνα σήμερα), σε διαφορετική περίπτωση θα χάνουν την ιδιότητα του ανέργου και τα επιδόματα ανεργίας.