oaednews

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΠΩΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΙΣΘΟΙ

Η εγκύκλιος για τις αποδοχές των δημ. υπαλλήλων

Εγκύκλιος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης ορίζει τον τρόπο ένταξης των δημοσίων υπαλλήλων στο νέο σύστημα βαθμολογικής εξέλιξης. Ποια προϋπηρεσία αναγνωρίζεται

Έξοδος 150.000 υπαλλήλων μέσα στο 2012


Δεκάδες χιλιάδες υπάλληλοι στο Δημόσιο θα δουν την πόρτα της εξόδου μέσα στο 2012. Σε έκθεση του ΟΟΣΑ που παραδόθηκε στον πρωθυπουργό και τον αρμόδιο υπουργό, Δημήτρη Ρέππα, επισημαίνεται η άμεση ανάγκη ανατροπών

Όπου φύγει- φύγει


Σύμφωνα με τα στοιχεία του Europass, οργανισμός που προμηθεύει εργοδότες με βιογραφικά ανέργων, 13.000 Έλληνες το Σεπτέμβριο κατέθεσαν αίτηση, όταν το 2008 τα βιογραφικά ανέρχονταν στα 2.200. 

Στο σύνολό τους, οι ενδιαφερόμενοι σε ποσοστό 63,5% είναι κάτω των 30 ετών.

Δεν θέλουμε άλλους άνεργους στο σύλλογο μας!

Μια καταπληκτική ανακοίνωση από το Σύλλογο Ανέργων Ηρακλείου. 


Η τρόικα ξαναχτυπά. Η εργασιακή εφεδρείαγυρνάει το Δημόσιο, τους εργαζόμενους και τη χώρα ακριβώς ένα αιώνα πίσω! Οι πρόσφατες εξαγγελίες σημαίνουν το άνοιγμα της διαδικασίας που έχει ορίσει το ΔΝΤ και ο ΟΟΣΑ εδώ και ένα χρόνο: την απόλυση - μείωση του δημοσίου κατά 200.000 υπαλλήλους. 

Κοντογιώργης - «Θυμός σε βαθμό εξέγερσης» - 29.10.11

Κομματισμός.......... (στη κυριολεξία !!!),


Την περίοδο του Εθνικού διχασμού στην Κρήτη, ένας επιθεωρητής δημοτικής εκπαίδευσης ανέβαινε, μ' ένα μουλάρι, σ' ένα ορεινό και δύσβατο χωριό, για να επιθεωρήσει τον εκεί δάσκαλο. Στο δρόμο που «επήγαινε» συναντά έναν αγωγιάτη και τον ρωτά: