oaednews

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Ουτε φωτοτυπικό !!!

Ούτε το φωτοτυπικό μηχάνημα δεν λειτουργεί στα γραφεία του ΟΑΕΔ στην οδό Αγίου Ανδρέου στη Πατρα!!!

Δελτίο τύπου - Καταγγελία ΠΕΥ ΟΑΕΔ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
 
Αστυνομική παρουσία σε Γενική Συνέλευση Εργαζομένων. Η απρόκλητη και έντονη παρουσία αστυνομικής δύναμης τα χαράματα της Παρασκευής έξω από τη Διοίκηση του ΟΑΕΔ ξάφνιασε τους προσερχόμενους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας εργαζόμενους. Εκείνο όμως που υπερβαίνει κάθε φαντασία και ανακαλεί μνήμες άλλων εποχών, είναι το γεγονός της πρόθεσης αστυνομικού οργάνου εν υπηρεσία και με πολιτική περιβολή να εισέλθει στο χώρο που διεξαγόταν η Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ένωσης Υπαλλήλων ΟΑΕΔ, προκειμένου, κατά δήλωσή του, να καταμετρήσει τους συμμετέχοντες!!!
Η αδιανόητη αυτή ενέργεια δεν μπόρεσε να ταράξει την ηρεμία μιας Γενικής Συνέλευσης Εργαζομένων που αγωνίζονται για την προστασία των εργασιακών τους δικαιωμάτων! Ταράσσει όμως το αίσθημα της εμπιστοσύνης στη λειτουργία των θεσμών, εγείρει εύλογες απορίες και προκαλεί την αγανάκτηση  όλων όσων υπηρετούμε τη δημοκρατία!
Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΕΔ καταγγέλλουμε απερίφραστα τη συγκεκριμένη ενέργεια, η οποία μας παραπέμπει σε προσπάθεια ελέγχου και φίμωσης των αγώνων των εργαζομένων. 

Το Εργατικό Κεντρο Καλαματας παραχωρεί χώρους για τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ


Το Εργατικό Κέντρο παραχωρεί χώρους για τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ

Επιστολή στο διοικητή του ΟΑΕΔ έστειλε η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, προτείνοντας τη στέγαση υπηρεσιών του τοπικού ΟΑΕΔ στο νέο κτήριο του Εργατικού Κέντρου.