oaednews

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Αφήνουν ρούχα δίπλα σε κάδους

 


Περισσεύει η ευαισθησία και το αίσθημα της κοινωνικής αλληλεγγύης στην περιοχή της Μαγνησίας, με αποτέλεσμα να απλώνεται ένα αόρατο δίχτυ συμπαράστασης, το οποίο αγκαλιάζει κάθε αναξιοπαθούντα συμπολίτη.
Χαρακτηριστικό της ένθερμης συμπαράστασης που εκδηλώνεται απ' άκρη ως άκρη της περιοχής μας, είναι οι δεκάδες σακούλες με ενδύματα, υποδήματα και τρόφιμα που εναποτίθενται διακριτικά σε παγκάκια, παρτέρια, δίπλα σε κάδους ανακύκλωσης, σε παρτέρια δέντρων, σε πλατείες και πάρκα, σε κεντρικά και περιφερειακά σημεία της πόλης.

«Γαλάζια» ασυλία υπαλλήλων από τη διαθεσιμότητα – Ποια στελέχη της ΝΔ προστάτεψαν ποιους υπαλλήλους

Ρουσφέτια ακόμη και στις διαθεσιμότητες διαπιστώνονται, σύμφωνα με νέα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια.
Ασυλία σε τρεις «γαλάζιους» υπάλληλους, διασώζοντάς τους από την ένταξη στη διαθεσιμότητα, έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών». Οι εν λόγω τρεις μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι είχαν αποσπαστεί στα γραφεία στελεχών της ΝΔ και συγκεκριμένα των Γιώργου Καλαντζή και Άρη Σπηλιωτόπουλου, αλλά και στα κεντρικά γραφεία του κυβερνώντος κόμματος στη Συγγρού. Και οι τρεις έχουν οργανική θέση ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού στο Υπ.ΑΝ., όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα.