oaednews

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Σε "κρίση" οι Γενικοί Διευθυντές

Προ των πυλών, η πρώτη σαρωτική αλλαγή προσώπων στη "ραχοκοκαλιά" της Δημόσιας Διοίκησης από την Κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - ΑΝ.ΕΛ., με 93 Γενικούς Διευθυντές Υπουργείων να αντικαθίστανται βάσει νόμου.

Πυρετωδώς, η πολιτική ηγεσία του Υπ.Εσ.Δ.Α. προωθεί τις διαδικασίες, ώστε να καταστεί δυνατό λίγο μετά το Πάσχα, να έχουν τοποθετηθεί νέοι επικεφαλής στις Γενικές Διευθύνσεις, με βάση το νέο σύστημα επιλογής Προϊσταμένων. 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΝΟΜΕΣ του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ


Αθήνα, 3 Απριλίου 2016
Ξεκινά αύριο Δευτέρα η διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε 20.000 δικαιούχους
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ξεκινά αύριο Δευτέρα, 4 Απριλίου η διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε 20.000 δικαιούχους στα 11 σημεία που έχει δημιουργήσει ο δήμος Αθηναίων και οι εταίροι του, στο πλαίσιο της Κοινωνικής Σύμπραξης «Αθήνα: Πρωτεύουσα της Αλληλεγγύης», που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους (ΤΕΒΑ). Οι διανομές θα ολοκληρωθούν στις 27Απριλίου 2016.

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιούνται ατομικά με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο για το σημείο, την ημερομηνία και την ώρα διανομής έγκαιρα (τουλάχιστον 2 μέρες νωρίτερα).

Η ειδοποίηση είναι προσωπική και ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη ημέρα, ώρα και σημείο διανομής. Οι ποσότητες των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης που θα παραλαμβάνουν δικαιούχοι έχουν καθοριστεί από το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και εξαρτώνται από τον αριθμό των μελών κάθε οικογένειας

Έρευνα: Tα πρώτα 10’ στη δουλειά και τα λάθη που κάνουμε κάθε μέρα (λίστα)

Δεν είναι τυχαίο που ο λαός λέει ότι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, όπως επίσης δεν είναι τυχαίο και το ότι αν από το πρωί ξεκινήσει στραβά, όλη η μέρα θα πάει χάλια. Σύμφωνα με έρευνα, έχει παρατηρηθεί ότι τα πρώτα λεπτά της εργάσιμης ημέρας είναι καθοριστικής σημασίας για την παραγωγικότητα για τις επόμενες οκτώ ώρες. Αυτά είναι τα 10 λάθη που κάνουμε συνήθως κατά τα πρώτα 10 λεπτά που είμαστε στη δουλειά.

Απεργιακή κινητοποίηση 7ης Απριλίου



Η Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ συμμετέχει στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ για την Πέμπτη 7 Απριλίου και καλεί όλους τους συναδέλφους στην απεργία και στις κατά τόπους συγκεντρώσεις. Για την Αθήνα η συγκέντρωση των εργαζομένων του ΟΑΕΔ έχει οριστεί στις 11πμ, στην Σταδίου 29. Εκτός από τα γενικότερα αιτήματα της ΑΔΕΔΥ, ως ΟΑΕΔ διεκδικούμε ένα σύγχρονο οργανόγραμμα με αξιοποίηση όλων των τμημάτων,  των διευθύνσεων και του προσωπικού, στελέχωση του Οργανισμού με προσωπικό, απόδοση των εισφορών απευθείας στον Οργανισμό και αξιόπιστα προγράμματα στήριξης των ανέργων. 

Σας επισυνάπτουμε  την Ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ.

ΠΑΜΕ ΓΙΑ 7 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Πέμπτη 7 Απρίλη όλοι και όλες στην 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ στο Δημόσιο
Όλοι και όλες στη μάχη για την επιτυχία της απεργίας!
Απεργιακή συγκέντρωση 10:30 π.μ. Ομόνοια
Απαιτούμε, βροντοφωνάζουμε όλοι μαζί: «πάρτε πίσω το νόμο λαιμητόμο»
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Έχουμε τεράστιο χρέος απέναντι στους εαυτούς μας και στα παιδιά μας  να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε τα μέτρα – σφαγείο της κυβέρνησης να μην περάσουν.
Κανένας και καμία δεν πρέπει να δεχθεί την καταστολή, νέα μέτρα περιορισμού της λαϊκής πάλης με αφορμή τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες. Τέτοιες ενέργειες χρησιμοποιούνται για να μπαίνουν οι λαοί στο γύψο και για νέες αιματηρές ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πολέμους.
Τώρα είναι η ώρα του αγώνα!