oaednews

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΗ: Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο Για Ανέργους

Βασικές Προϋποθέσεις
Το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο εφαρμόζεται στο σύνολο της τετραμηνιαίας κατανάλωσης, εφόσον...

«Ενίσχυση Μικροµεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τοµείς Μεταποίησης, Τουρισµού, Εµπορίου - Υπηρεσιών»


Το πρόγραμμα «Ενίσχυση Μ.Μ.Ε. που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης - Τουρισμού – Εμπορίου & Υπηρεσιών» αποτελεί μια επιμέρους πρωτοβουλία του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων με στόχο την ενίσχυση υφιστάμενων, νέων και υπό σύσταση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που θα υλοποιήσουν επενδύσεις  προσανατολισμένες στην καινοτομία, το περιβάλλον και τις τεχνολογίες πληροφορικής.

Ερωτικό γράμμα σε παλιούς συνοδοιπόρους


Είναι καιρός που θέλω να σου πω μερικά πράγματα αλλά συνεχώς το αναβάλλω. Πάντα μεσολαβεί κάτι άλλο, πιο επίκαιρο ή πιο επιτακτικό.

Εντάξει, έχουμε διαφορετικές απόψεις. Εσύ θέλεις να σώσεις τη χώρα συνεργαζόμενος με τα κόμματα του μνημονιακού τόξου, γιατί πιστεύεις ότι πρόκειται για μονόδρομο και για την τελευταία ευκαιρία προς αποφυγήν της ανοιχτής χρεοκοπίας και της μαζικής εξαθλίωσης.

Ομιλία στην Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της 16/01/2013

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Μπράβο μας για ό,τι καταφέραμε
Αδυναμία μας όμως, ό,τι δεν διεκδικήσαμε.
Και όχι κε Κάρδαρη δεν θα μπω στην διαδικασία σύγκρισης του ποιος έχασε περισσότερα. ΧΑΣΑΜΕ. Αυτό έχει σημασία. Γιατί?
Επειδή ζούμε σε μία εποχή που κεκτημένα κοινωνικά αγαθά χάνονται στο βωμό του «Εθνικού Συμφέροντος» με την οπτική που το αντιλαμβάνονται οι Διοικούντες.

Σχέδιο κατάργησης υπηρεσιών του ΣΕΠΕ με τη μαύρη εργασία στο 36% !!

Κατακρημνίζεται, παρά τις παρεμβάσεις των τελευταίων ετών, ο κεντρικός ασφαλιστικός φορέας 4.500.000 εργαζομένων και 1.030.000 συνταξιούχων, το ΙΚΑ, το οποίο στο τέλος του 2012 εμφανίζει ετησίως λιγότερα έσοδα κατά 3 δισ. ευρώ, προερχόμενα από την αύξηση της εισφοροδιαφυγής, τις μειώσεις των μισθών και των ασφαλισμένων. 

Σε αποσύνθεση το Δημόσιο

ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ – ΟΙ ΚΕΝΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ 50%
Του ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ/ enet.gr (και....στο τέλος του άρθρου μια αποπροσανατολιστική και καθόλου δίκαιη αναφορά στους εργαζομενους του ΟΑΕΔ)
Μπράβο σε όσους τα καταφέρατε και ήρθατε σήμερα παρά τις αντίξοες συνθήκες.  Σας ευχαριστούμε θερμά.
Λ.Χ