oaednews

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Επείγον κάλεσμα για υπεράσπιση μακροχρόνια άνεργου, βγάζουν το σπίτι του στο σφυρί αύριο στο Μαρούσι


Η μνημονιακή, τρικομματική κυβέρνηση που ακολουθεί πολιτικές εξαθλίωσης για την πλειοψηφία της κοινωνίας με την ακραία άδικη και αντισυνταγματική φορολογική επιδρομή στα ήδη μειωμένα ή ανύπαρκτα εισοδήματα, συνεχίζει την προσπάθεια κατατρομοκράτησης των πολιτών με την απειλή ή την εφαρμογή, ακόμη και για οφειλές 300 ευρώ, μέτρων  όπως οι κατασχέσεις μισθών και συντάξεων, καταθέσεων και ακινήτων.
Η  Δ.Ο.Υ Κηφισίας  για οφειλή, ύψους μόλις 2.790,80 ευρώ προχώρησε  σε  κατάσχεση και στη συνέχεια εξέδωσε πρόγραμμα πλειστηριασμού, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την ..
Τετάρτη 23/04 και ώρα 16:00 στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, για την πρώτη και μοναδική κατοικία του Ν.Μ.

Εθνικό Μητρώο Συντάξεων και Συνταξιούχων «ΗΛΙΟΣ»


  
Η Ελλάδα πλέον διαθέτει το Ηλεκτρονικό Σύστημα «Ήλιος», ένα από τα πιο σύγχρονα και εξελιγμένα συστήματα ελέγχου και ενημέρωσης συντάξεων ισότιμο με αυτό των πιο προηγμένων ευρωπαϊκών χωρών. Αφετηρία

Ο Στέφανος Γκουλιώνης, δάσκαλος της Λάρισας, σε αργία – Ψήφισμα ΕΛΜΕ


Γράφει ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΑΟΥΛΗΣ

 Και είμαστε ακόμη στην αρχή!
Φαντάζομαι ότι οι εμπνευστές του νόμου θα νοιώθουν βαθιά ικανοποίηση για τα αποτελέσματα της εφαρμογής του.
Άλλωστε είναι φανερό ότι «επίορκοι» πρέπει να ανακαλυφθούν , να κατασκευαστούν και να οδηγηθούν στην πυρά,  προς δόξα των μνημονιακών απαιτήσεων.

Το ΠΑΣΟΚ ζητά να περιληφθεί στο πολυνομοσχέδιο ρύθμιση για την καταπολέμηση της ανεργίας

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί μεταξύ στελεχών του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή, ο Ευ. Βενιζέλος ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει να περιληφθεί στο πολυνομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη Βουλή την Πέμπτη ρύθμιση για την καταπολέμηση της ανεργίας, στη βάση της πρότασης που έχει ήδη καταθέσει για την αξιοποίηση κονδυλίων του ΕΣΠΑ.

Αλαλουμ: Αργία τελικα η απεργία για την 1η Μαΐου

Αλαλούμ με την 1η Μαΐου : άλλοι θα εορτασουν την Πρωτομαγιά 1 Μαΐου άλλοι 7 Μαΐου και μαλλον κανείς δεν ξέρει τι εορτάζουμε!! Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ έχουν ανακοινώσει απεργία, το Υπουργειο Εσωτερικών ανακοινώνει οτι ειναι αργία και το Υπουργειο Εργασιας μεταφέρει την 1η Μαΐου για τις 7 Μαΐου!!!
Δεν μεταφέρεται η 1η Μαΐου για το δημόσιο, για τον ιδιωτικό τομέα μεταφέρεται για την 7η Μαΐου !  Το υπουργειο Εσωτερικων ανακοινωσε τα εξησ:Σας ενημερώνουμε ότι η 1η Μαΐου, η οποία, σύμφωνα με την περίπτωση (α) της παρ. 11 του άρθρου 1 του ν. 1157/1981, έχει οριστεί ως ημέρα αργίας για τις Δημόσιες Υπηρεσίες, τους Ο.Τ.Α. και τα λοιπά νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, δεν θα μεταφερθεί και θα εορταστεί ανήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου 2013.
ΑΘΗΝΑ 
Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ