oaednews

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

ΚΚΕ για κατάργηση αυτοτέλειας ΣΕΠΕ: Οι εργοδότες θα ξεσαλώσουν στην παρανομία

Την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην κατάργηση της αυτοτέλειας του ΣΕΠΕ σχολιάζει με ανακοίνωση του, το ΚΚΕ. Υπενθυμίζουμε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ με συνοπτικές διαδικασίες αφαίρεσε από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας την οργανωτική και επιχειρησιακή του αυτονομία και πλέον αποτελεί ένα από τα αντικείμενα της γενικής γραμματείας.
Το ΣΕΠΕ πλέον εξισώνεται διοικητικά με γενικές διευθύνσεις και διευθύνσεις με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για το μέλλον του οργανισμού και τις προσπάθειες των ελεγκτών του για καταπολέμηση της παραβατικότητας στην αγορά εργασίας που έτσι και αλλιώς έχει μετατραπεί σε εργασιακή «ζούγκλα». 

ΠΑΜΕ για Κατάργηση Ασύλου

Να μην περάσει η κατάργηση του ασύλου!
Να μην περάσουν οι σχεδιασμοί κυβέρνησης και επιχειρηματικών ομίλων για την Ανώτατη Εκπαίδευση!

Με το «καλημέρα», η κυβέρνηση της ΝΔ δείχνει τα δόντια της απέναντι στους φοιτητές και τους εργαζόμενους. Η πρώτη νομοθετική πρωτοβουλία του υπουργείου Παιδείας θα είναι η κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου σε νομοσχέδιο που θα καταθέσει η κυβέρνηση στη Βουλή, στις 23 Ιούλη.

Εβδομάδα πληρωμών για τον ΟΠΕΚΑ - Πληρώνονται ΚΕΑ, επίδομα παιδιού και προνοιακά

Έτοιμος να γεμίσει τα ΑΤΜ ο ΟΠΕΚΑ την επόμενη εβδομάδα καθώς πληρώνονται στους δικαιούχους το επίδομα παιδιού, το ΚΕΑ και τα προνοιακά επιδόματα.
Εβδομάδα πληρωμών για επιδόματα του ΟΠΕΚΑ είναι η επόμενη καθώς θα δοθούν στους δικαιούχους τα χρήματα για το επίδομα παιδιού , το ΚΕΑ και τα προνοιακά επιδόματα. Δείτε τις ημερομηνίες.
ΟΠΕΚΑ - Επίδομα παιδιού Α21

100 θέσεις εργασίας σε Δήμους μέσω ΑΣΕΠ - Πότε λήγουν οι προθεσμίες

Σε κάθε ενότητα θα βρείτε ενεργά links με τις προκηρύξεις στις οποίες υπάρχουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τα απαραίτητα προσόντα. 
Δείτε αναλυτικά: 
  • 20 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας
Ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας ανακοινώνει την πρόσληψη 20 ατόμων ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 3 μηνών.

Απολογισμός δράσεων ΟΑΕΔ


   http://www.oaed.gr/-/apologismos-draseon-oaed-martios-2015-iounios-2019

Σε απολογισμό των δράσεων του ΟΑΕΔ από τον Μάρτιο του 2015 ως τον Ιούνιο του 2019 προχώρησε χθες η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ Μαρία Καραμεσίνη.

ΑΣΕΠ: 150 νέες θέσεις εργασίας στον ΕΛΓΑ

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ (ΕΛΓΑ) ανακοινώνει την πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν πενήντα (150) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Υποκαταστημάτων (ανά την Επικράτεια) του ΕΛΓΑ, που εδρεύει στην Αθήνα του Νομού Αττικής, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων: