oaednews

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Στη δημοσιότητα η λίστα με τους 10.000 άνεργους που πιάνουν δουλειά στον κλάδο του τουρισμού.


Δημοσιοποιήθηκε η λίστα με τους 10.000 νέους επιτυχόντες που προέρχονται από τη λίστα των επιλαχόντων του προγράμματος στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους στον κλάδο του τουρισμού ηλικίας έως 29 ετών» του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».

Σε βάθος 10ετίας η επιστροφή στα ειδικά μισθολόγια.

  Δυο σενάρια επικρατούν για να καλυφθεί το δημοσιονομικό κενό που θα προκληθεί από την επιστροφή χρημάτων στα ειδικά μισθολόγια, μετά τις δικαστικές αποφάσεις, εξετάζονται από την κυβέρνηση.

Ανακοίνωση Ομοσπονδίας για ιστοσελίδα


Σας ενημερώνουμε οτι τέθηκε σε λειτουργία η ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας Υπαλληλων ΟΑΕΔ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.oyoaed.gr  Με την ελπίδα οτι θα συμβάλλει στην πληρέστερη και πιο αξιόπιστη ενημέρωσή σας, καθώς, επίσης, και στο άνοιγμα ενός ακόμα διαύλου  επικοινωνίας μεταξύ μας, σας καλούμε να την επισκεφθείτε.
 Για τους πιο μυημένους «κυκλοφορούμε» και στο facebook : https://www.facebook.com/oyoaed
Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στον καλό συνάδελφο Δημοσθένη Μεσσήνη, ο οποίος με απόλυτη ανιδιοτέλεια μας διέθεσε τις γνώσεις τους και επιμελήθηκε την κατασκευή των ιστοσελίδων μας.