oaednews

Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Με χρήματα των ανέργων η συμμετοχή του Διοικητή του ΟΑΕΔ στην προεκλογική εκστρατεία


Εδώ και καιρό έχουμε επισημάνει και καυτηριάσει τη δράση του Διοικητή του ΟΑΕΔ, κ. Πρωτοψάλτη, ο οποίος «χρησιμοποιεί» πόρους του ΟΑΕΔ που προορίζονται για τους ανέργους, προκειμένου να στηρίξει την προεκλογική καμπάνια της ΝΔ.


Είδαμε παρέλαση στελεχών τη ΝΔ στις Ημέρες Καριέρας, είδαμε να εγκρίνονται 7,2 εκ. ευρώ για διαφημιστική προβολή, είδαμε προνομιακή αντιμετώπιση δήμων που πρόσκεινται στη ΝΔ, είδαμε κατασπατάληση δημόσιου χρήματος σε καθημερινή βάση, είδαμε να πληρώνει ο ΟΑΕΔ πρόστιμο για παράβαση του ΚΟΚ (υπέρβαση ορίου ταχύτητας), είδαμε τεράστιες αυξήσεις στον μισθό του Διοικητή, εσχάτως όμως, είδαμε την Πέμπτη 4 Μαΐου, δυο εβδομάδες πριν τις εθνικές εκλογές, τη συμμετοχή του Διοικητή του ΟΑΕΔ με χρήματα του ΟΑΕΔ σε κομματική εκδήλωση της ΝΟΔΕ (Κομματική Οργάνωση της ΝΔ) Αχαΐας.

Καταγγελία κατά της διοίκησης του Γ.Ν. Δράμας

 Απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ

Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Καταγγελία κατά της διοίκησης του Γ.Ν. Δράμας

 

Καταγγέλλουμε την αυθαίρετη και αυταρχική στάση, όπως και την προσπάθεια παρεμπόδισης της συνδικαλιστικής δράσης του προέδρου του Νομαρχιακού Τμήματος Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Δράμας και του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Γιάννη Παπαδόπουλου από την Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας, επικαλούμενη την ιδιότητά του ως υποψήφιου βουλευτή Δράμας του ΚΚΕ, μετά την  εκλογική του «παραίτηση».