oaednews

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Ο.Υ. ΟΑΕΔ: Επίσπευση πληρωμής νέων συναδέλφων

Οι νέοι συνάδελφοι μας συνεχίζουν να παραμένουν απλήρωτοι, παρόλη την βιασύνη που επέδειξε ο οργανισμός για να αναλάβουν τα καθήκοντα τους. 

Οι καθημερινές ανάγκες και τα έξοδα τρέχουν και δεν είναι δυνατόν να προσφέρουν την εργασία τους χωρίς να αμείβονται. 

Ανακοίνωση για τη σύλληψη δυο εργαζομένων συναδέλφων στον ΟΑΕΕ



Ενημερωθήκαμε με έκπληξη για τη σύλληψη  δυο εργαζομένων συναδέλφων στον ΟΑΕΕ,  για τη συμμετοχή τους σε καταλήψεις με αίτημα την ενίσχυση σε προσωπικό υποστελεχωμένων περιφερειακών διευθύνσεων του Φορέα. Οι δύο αγωνιστές συνάδελφοι (Ελένη Μανουρά και Χρήστος Βαγενάς) συνελήφθησαν  στη Διεύθυνση Ανατολικής Αττικής για τη συμμετοχή τους στις πολυήμερες κινητοποιήσεις του ΠΣΕ ΟΑΕΕ και παραπέμπονται να δικαστούν  μέσω της διαδικασίας του αυτοφώρου.

Καταγγελία της σύλληψης μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του ΟΑΕΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Κυβέρνηση και οι μηχανισμοί καταστολής «απάντησαν» αμέσως στο σημερινό αίτημα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την ενίσχυση του ΕΦΚΑ με μόνιμους διορισμούς.
Η «απάντηση» δόθηκε με τη σύλληψη των συνδικαλιστών – μελών του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων στον Οργανισμό Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελμάτων (ΟΑΕΕ), Βαγενά Χρήστο και Μανουρά Ελένη. Εναντίον τους ασκήθηκε δίωξη και παραπέμπονται στον εισαγγελέα για να δικαστούν με τη διαδικασία του αυτόφωρου και με βάση το «ιδιώνυμο» που ψήφισε πρόσφατα η Κυβέρνηση.