oaednews

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Αύριο Τετάρτη 14/5/2014, δεύτερη ημέρα των απεργιακών μας κινητοποιήσεων, στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας που έχει προκηρύξει η Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα μας ενάντια στις διαθεσιμότητες-απολύσεις 1158 συναδέλφων μας.

Ο Γιώργος Γκλάβας υποψήφιος με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο

Με το συνδυασμό Αθήνα Μπορείς  του Άρη Σπηλιωτόπουλου είναι υποψήφιος ο συνάδελφος και μέλος του ΔΣ της ΠΕΥ  Γιώργος Γκλάβας. Καλή επιτυχία George!!!!

Εκδόθηκε το ΦΕΚ για αιτήσεις επανατοποθέτησης των Υπαλλήλων που βρίσκονται σε διασεμοτητα

Εκδόθηκε το ΦΕΚ ΤΕΥΧΟΣ Β 1205 13/5/14 που δίνει τη δυνατότητα στους συναδέλφους που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα να υποβάλλουν αίτηση επανατοποθέτησης. Οι θέσεις είναι πολύ λίγες, ο αγώνας συνεχίζεται.

http://www.et.gr/index.php/2013-01-28-14-06-23/2013-01-29-08-13-13

Ο ΟΑΕΔ υιοθετεί πρόταση του Μιχάλη Βαμιεδάκη για την καταπολέμηση της ανεργίας

«Οι τουριστικές επιχειρήσεις που θα λειτουργούν όλο το χρόνο θα πρέπει να έχουν μια ελάφρυνση στις εργοδοτικές εισφορές τους κατά τους χειμερινούς μήνες, για να έχουν κίνητρο και να διατηρούν τους εργαζόμενους τους».

Η πρόταση αυτή του, γνωστού τουριστικού επιχειρηματία και υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου με το συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη, Μιχάλη Βαμιεδάκη, βρήκε απόλυτα σύμφωνο το διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου, ο οποίος, δήλωσε δημόσια πως θα θέσει άμεσα το θέμα υπό εξέταση για την εφαρμογή του.

Επειδή δεν μπορεί μια ζωή να καθαρίζουν αυτές για εμάς... εμείς τραγουδάμε για αυτές!

Επειδή δεν μπορεί μια ζωή να καθαρίζουν αυτές για εμάς... εμείς τραγουδάμε για αυτές!! κάθε μέρα συμπαραστεκόμαστε στον δίκαιο αγώνα των ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠ.Οικονομικών
Καραγιώργη Σερβίας 10 έξω από το Υπ.Οικομομικών στις 21:00
Απολύσετε κυβέρνηση και μνημόνια, ΟΧΙ τις καθαρίστριες και τους εργαζομένους! 

Δευτέρα 12/5 Γιάννης Νικολάου (λαθρεπιβάτες)
Τρίτη 13/5 Περικλής Λορίδας
Τετάρτη 14/5 Νατάσα Παπαδοπούλου-Παναγιώτης Καράμπελας
Πέμπτη 15/5 Πέτρος Θεοτοκάτος

Επιστολή Ο.Υ. ΟΑΕΔ Σχετικά με το πρόγραμμα αναδιοργάνωσης του ΟΑΕΔ (re-engineering)

Προς:  Διοικητή ΟΑΕΔ,
κ. Αμπατζόγλου Θεόδωρο

 κ. Διοικητά,

Σχετικά με το πρόγραμμα αναδιοργάνωσης του ΟΑΕΔ (
re-engineering), το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και αρκετό καιρό, δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση, παρά το γεγονός ότι επανειλημμένως το έχουμε αιτηθεί. Ως θεσμικό όργανο του Οργανισμού, θεωρούμε ότι έχουμε δικαίωμα να γνωρίζουμε τα όποια, μέχρι τώρα, αποτελέσματα του σχετικού προγράμματος, όπως και  τις προθέσεις της Πολιτικής Ηγεσίας για την πορεία του Οργανισμού.

Η Υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ Δέσποινα Κουτσούμπα στον ΟΑΕΔ

Τα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού επισκέφθηκε η υποψήφια Περιφερειάρχης  Αττικής  με την  ΑΝΤΑΡΣΥΑ Δέσποινα Κουτσούμπα και συνομίλησε με τους εργαζόμενους. Η Δέσποινα  Κουτσούμπα  είναι μια δυνατή προσωπικότητα, γνωστή για τους αγώνες της, το θάρρος της και το ευθύβολο του λόγου της. Μέχρι πρόσφατα ήταν πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, ενώ έχει διατελέσει  και μέλος του ΓΣ της ΑΔΕΔΥ.



Η Μαρία Κοντογιάννη Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Μαγνησίας

Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Μαγνησίας με τον συνδυασμό ΔΡΟΜΟΣ  ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ  για τη Θεσσαλία της Eυημερίας, της Aλληλεγγύης, της Oικολογίας είναι η συνάδελφος μας,  Προϊσταμένη  του ΚΠΑ 2 Βόλου, KONTOΓΙΑΝΝΗ  ΜΑΡΙΑ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ  ΜΑΙΡΗ !!!!

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Εύα Αμπαρτζάκη υποψήφια στο Δήμο Ηρακλείου Κρήτης

Η Συνάδελφος Εύα Αμπαρτζάκη, μέχρι σήμερα Πρόεδρος της 3ης Δημοτικής Κοινότητας (Δυτικής) Δήμου Ηρακλείου είναι ξανά υποψήφια. Ευχόμαστε καλή επιτυχία....

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ