oaednews

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Απροστάτευτες οι μητέρες στο 6μηνο της επιδότησης από ΟΑΕΔ

Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕΓΑ


Ο,τι δίνει η Πολιτεία με το ένα χέρι υπέρ της εργαζόμενης μητέρας και για την αντιμετώπιση του δημογραφικού, το παίρνει πίσω με τα δύο αδηφάγα χέρια ο κρατικός Λεβιάθαν.

Τιμωρία για όσους δεν πήγαν εφεδρεία, φταίνε-δεν φταίνε


Την παρακράτηση της σύνταξης για όσους δημοσίους υπαλλήλους δεν εντάχθηκαν σε καθεστώς προσυνταξιοδοτικής διαθεσιμότητας (εφεδρεία),

Αρνητικές οι προοπτικέν απασχόλησης στην Ελλάδα

Δυσοίωνες οι προβλέψεις των εργοδοτών για την ελληνική αγορά εργασίας τον επόμενο χρόνο, σύμφωνα με την τριμηνιαία Έρευνα της Manpower, που καταγράφει αρνητικό ρεκόρ από τότε που ξεκίνησε στην Ελλάδα, το β' τρίμηνο του 2008.

Ανεργία και ανασφάλεια στα υψηλόβαθμα στελέχη

Οι τρεις στους 4 συμμετέχοντες του δείγματος έχουν χάσει τη δουλειά τους, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, σύμφωνα με τα συμπεράσματα της έρευνας της Εταιρίας Επιλογής Στελεχών People for Business με θέμα "Υψηλόβαθμα στελέχη σε αναζήτηση εργασίας, εν μέσω ύφεσης", που πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα από 3 Οκτωβρίου έως 30 Νοεμβρίου 2011 σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 476 υψηλόβαθμων στελεχών. Στόχος της έρευνας, ήταν να διερευνηθούν ο τρόπος αναζήτησης εργασίας εν μέσω ύφεσης και η διαχείρισης της κρίσης, από τα έμπειρα στελέχη της αγοράς.

Η ΑΝΕΡΓΙΑ «ΧΤΥΠΑ» ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ!

 

Στην Ήπειρο βιώνουν πρώτοι τις ολέθριες επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης