oaednews

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Μανιτάκης: Δεν μας κάμπτουν οι δικαστικές αποφάσεις, η διαθεσιμότητα προχωρεί

Για κανονική εφαρμογή του μέτρου της διαθεσιμότητας κάνει λόγο ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, διαψεύδοντας ότι η τρόικα ζητά απολύσεις,

Υπό όρους η ρύθμιση στεγαστικών δανείων, με πληρωμή μόνο τόκων για 2 χρόνια







Μια «διευκόλυνση» για πληρωμή μόνο τόκων για 2 χρόνια, θα προβλέπει το σχέδιο του υπ. Ανάπτυξης για χιλιάδες ανθρώπους που αδυνατούν να πληρώσουν τα στεγαστικά δάνεια που έχουν λάβει (για να αποκτήσουν σπίτι τον καιρό της μεγάλης φούσκας των ακινήτων, για να μην ξεχνιόμαστε).

Φροντιστήριο αλληλεγγύης!


Ο Δήμος Λήμνου σε συνεργασία με την τοπική ΕΛΜΕ ακολουθεί το παράδειγμα της Καλλονής στη Λέσβο, παραδίδοντας δωρεάν μαθήματα σε παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες

Και τα χειρότερα… έρχονται



Η βουτιά της ύφεσης στο 6,5% και η εκτίναξη της ανεργίας στο 27% είναι οι μεγαλύτερες αποδείξεις ότι τώρα βιώνουμε τα χειρότερα, τα οποία όμως έχουν και συνέχεια. Οι προβλέψεις για ανεργία ακόμα και πάνω από 30% προκαλούν τριγμούς στην ελληνική κοινωνία.


 

Στον Καιάδα 3.500 υπάλληλοι υπουργείων!



Νέο κύμα απολύσεων φέρνουν οι αλλαγές στα οργανογράμματα που αποφάσισε χτες το Συμβούλιο Διοικητικής Μεταρρύθμισης σε συνεδρίαση του υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά

Τον δρόμο εξόδου σε άλλους 3.500 δημοσίους υπαλλήλους, που θα τους συμπαρασύρει η μείωση δομών κατά 50% στα υπουργεία, θα δείξει η κυβέρνηση.
 

Ο κομμωτής που έγινε διοικητής νοσοκομείου!

Μια απίστευτη ιστορία από το πρόσφατο παρελθόν αποκαλύπτεται σήμερα καθώς έρχονται στο φως της δημοσιότητας τα στοιχεία που πιστοποιούν ότι κομμωτής από την Καρδίτσα με πλαστό πτυχίο νοσηλευτικής διορίστηκε διοικητής στο νοσοκομείο Μολάων.

«Μπαλάκι» χιλιάδες δανειολήπτες του ΟΕΚ – τι θα γίνει με τη ρύθμιση

Σε αδιέξοδο έχουν βρεθεί χιλιάδες δανειολήπτες του ΟΕΚ οι οποίοι απεγνωσμένα ζητούν μια ρύθμιση για το δάνειό τους καθώς η δόση –λόγω της μικρής διάρκειας αποπληρωμής- είναι τεράστια.

Πάτρα: Δικαίωση για 11 εργαζόμενους stage στο Νοσοκομείο του Ρίου

Mία σημαντική δικαστική απόφαση εκδόθηκε χθες από το Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών που δικαιώνει 11 εργαζόμενους με το πρόγραμμα Stage στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας οι οποίοι είχαν προσφύγει στην Δικαιοσύνη το 2010.

Χορήγηση κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ σε γιατρούς

Για πρώτη φορά εξασφαλίζεται η δυνατότητα εγγραφής στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ και η χορήγηση κάρτας ανεργίας σε άνεργους γιατρούς (κατόχους άδειας ασκήσεως του Ιατρικού Επαγγέλματος), όπως προκύπτει από τη συνάντηση που είχαν χθες εκπρόσωποι του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση.