oaednews

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Να φύγουν οι μισοί συμβασιούχοι από το Δημόσιο ή οι μισοί βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου?

Μία σειρά πρόσθετων μέτρων, μεταξύ των οποίων και τον περιορισμό κατά το ήμισυ των συμβασιούχων στο Δημόσιο, εξετάζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, που προγραμματίζει να αρχίσει τις επαφές του με τους επικεφαλής της τρόικας την ερχόμενη Τετάρτη.
Εγώ πάλι προτείνω να φύγουν οι μισοί Βουλευτές από την Ελληνική Βουλή, το Σύνταγμα το επιτρέπει, το οικονομικό όφελος για την Ελλάδα θα είναι μεγαλύτερο, το κοινωνικό κόστος θα είναι μικρότερο, ο συμβολισμός θα είναι τεράστιος. Εξάλλου και οι 200 Βουλευτές φτάνουν για να μας σώσουν... από τη χρεωκοπία.




Θρίλερ διαρκείας με το ελληνικό χρέος

   Λύση στο πρόβλημα του χρέους ζήτησε η Ελλάδα στη χθεσινοβραδινή συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης που συμμετέχουν στο G20, στην οποία εκτάκτως και με απόλυτη μυστικότητα μετείχε και ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Ρ. Σπυρόπουλος: έχω ενδείξεις ότι σταμάτησε η αύξηση της ανεργίας

Συγκρατημένα αισιόδοξος ότι σταμάτησε η ραγδαία αύξηση της ανεργίας παρουσιάσθηκε να είναι ο διοικητής του ΙΚΑ και πρωην Διοικητής ΟΑΕΔ Ροβέρτος Σπυρόπουλος, σε συνέντευξή του σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του «Σκάι».

Αναδρομικά ζητουν και νυν βουλευτές;

Της Μελίνας Καραπαναγιωτίδου

melkar4@yahoo.gr
Όχι δεν είναι εύκολο να βγάλεις άκρη με τα "χαϊλίκια" των βουλευτών, τέως και… νυν! Οκτακόσιοι, λένε, ότι είναι οι αιτήσεις, τριακόσιοι πενήντα διορθώνει - μιλώντας στην υπογράφουσα - ο τέως Υπουργός και νυν