oaednews

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Δημόσιοι υπάλληλοι: Ποιοι μπορούν να βγουν σε σύνταξη το 2019

Πέντε κατηγορίες δηµοσίων υπαλλήλων θεµελιώνουν φέτος δικαίωµα για πλήρη ή µειωµένη σύνταξη και µπορούν να αποχωρήσουν εντός του 2019. Πρόκειται για περίπου 10.000 υπαλλήλους, άνδρες και γυναίκες, που µπορούν να συνταξιοδοτηθούν µε ειδικές διατάξεις νωρίτερα από τα γενικά όρια ηλικίας, ως µητέρες - πατέρες ανηλίκων, ως τρίτεκνοι ή επειδή έχουν συµπληρώσει στο παρελθόν τον απαραίτητο χρόνο ασφάλισης -25ετία ή 35ετία- και έχουν κατοχυρώσει δικαίωµα.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

ΟΑΕΔ Κοινωνικός Τουρισμός: Τέλος χρόνου για τις αιτήσεις στο oaed.gr για δωρεάν voucher διακοπών

ΟΑΕΔ Κοινωνικός Τουρισμός: Τέλος χρόνου για τον Κοινωνικό Τουρισμό του ΟΑΕΔ καθώς αύριο τα μεσάνυχτα κλείνουν οι αιτήσεις για δωρεάν voucher διακοπών.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αίτηση μέχρι αύριο, Παρασκευή, τα μεσάνυχτα για δωρεάν διακοπές. Όπως αναφέρεται και στο πρόγραμμα τα συνολικά voucher που θα δοθούν θα είναι 140.000 για τον Κοινωνικό Τουρισμό του ΟΑΕΔ.

Πότε καταβάλλεται το επίδομα αδείας, πότε διπλασιάζονται οι αποδοχές άδειας

Το καλοκαίρι ήρθε και πολλοί μισθωτοί θέλουν να κανονίσουν την καλοκαιρινή τους άδεια - Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε χρήσιμες για το επίδομα αδείας και μέχρι πότε αυτό μπορεί να χορηγηθεί.