oaednews

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΣΟΚ: Αυτοκτόνησε όταν ο δικαστικός επιμελητής πήγε να του επιδώσει την έξωση!


Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της αυτοκτονίας του ηλικιωμένου άνδρα. Το περιστατικό στην οδό Μπουμπουλίνας στο Γαλάτσι συνέβη λίγο μετά τις έντεκα όταν ένας δικαστικός επιμελητής πήγε στο σπίτι του ηλικιωμένου άνδρα για να του επιδώσει της έξωση.

Κομισιόν: Έχετε 240 εκατ. ευρώ για την ανεργία και τη στήριξη των ΜΜΕ


Περίπου 240 εκατομμύρια ευρώ μέσω των διαρθρωτικών ταμείων, έχει ακόμα στη διάθεσή της η Ελλάδα προκειμένου να...

Σύγκρουση Βορρά – Νότου στη Σύνοδο Κορυφής

Με μπλόφες και «εκβιασμούς» προσέρχεται η Γερμανία στη Σύνοδο Κορυφής, όπου αντιμετωπίζει ένα μέτωπο απαιτήσεων από τις Νότιες χώρες για να παράσχει περισσότερη στήριξη στην Ισπανία και την Ιταλία, οι οποίες βρίσκονται στο στόχαστρο των αγορών.

ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΩΝ ΟΕΚ , ΟΕΕ ΚΑΙ ΤΟ «ΑΔΕΙΑΣΜΑ» ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ….!!!!




Γράφει ο Περικλής Αθανασόπουλος
ο νέος Υφυπουργός κ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Πέρασαν οι πρώτες εκλογές που έγιναν στις 6 Μαΐου 2012 χωρίς να σχηματιστεί κυβέρνηση καταγράφοντας –την επιθυμία του Ελληνικού λαού για κυβερνήσεις συνεργασίας.

Ήρθαν οι δεύτερες εκλογές στις 17 Ιουνίου 2012 και σχηματίστηκε η κυβέρνηση που θα μπορούσε να είχε γίνει από τον περασμένο Μάιο αφού και τότε τα τρία κόμματα μπορούσαν να την σχηματίσουν.

Σήμερα 40 μέρες μετά τις πρώτες εκλογές και 10 μέρες μετά τις δεύτερες αφού καταλάγιασαν λίγο τας πράγματα ενώ σχεδόν όλα τα κόμματα είχαν υποσχεθεί ότι θα παρθούν κάποια μέτρα πίσω, έρχεται η εντολή σε αυτούς που εργάζονται στο κτίριο του Ο.Ε.Κ, «αδειάστε τη γωνιά και πηγαίνετε όπου θέλετε».