oaednews

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Μ. Καραμεσίνη: 335 νέοι εργασιακοί σύμβουλοι οδηγούν τον ΟΑΕΔ στη νέα εποχή

Κομβικής σημασίας για τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) είναι οι νέες προσλήψεις 335 μόνιμων εργασιακών συμβούλων, που έρχονται να προστεθούν στο δυναμικό των 300 περίπου έμπειρων και πολύ καταρτισμένων συμβούλων που υπηρετούν εδώ και χρόνια στον Οργανισμό, όπως επισημαίνει η διοικήτρια του Οργανισμού Μαρία Καραμεσίνη. Κομβικής  σημασίας για τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) είναι οι νέες προσλήψεις 335 μόνιμων εργασιακών συμβούλων, που έρχονται να προστεθούν στο δυναμικό των 300 περίπου έμπειρων και πολύ καταρτισμένων συμβούλων που υπηρετούν εδώ και χρόνια στον Οργανισμό, όπως επισημαίνει η διοικήτρια του Οργανισμού Μαρία Καραμεσίνη στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΑΕΔ





To χρησιδάνειο δωρεάν παραχώρησης της χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Χωριού από τον ΟΑΕΔ στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού υπέγραψαν σήμερα στα γραφεία της Διοίκησης του Οργανισμού ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός και η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ Καθ. Μαρία Καραμεσίνη.

ΓΣΕΕ: Τι προβλέπει ο νόμος για τους εργαζόμενους όταν έχει καύσωνα

H ΓΣΕΕ και το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της Συνομοσπονδίας (ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ), ενημερώνουν τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες για την αντιμετώπιση της θερμικής καταπόνησης των εργαζομένων λόγω υψηλών θερμοκρασιών.
Για την αντιμετώπιση της θερμικής καταπόνησης λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και προκειμένου να διασφαλισθεί η τήρηση των μέτρων για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων, υπενθυμίζουν το πλαίσιο οδηγιών για

350.000 voucher από τον ΟΑΕΔ για δωρεάν θέατρο και βιβλία

Συνολικά 350.000 vouchers για δωρεάν θέατρα και βιβλία θα λάβουν εργαζόμενοι και άνεργοι απο τον ΟΑΕΔ σύμφωνα με απόφαση. Δείτε αναλυτικά τις αποφάσεις για τα δυο προγράμματα του οργανισμού.
Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία για το πρόγραμμα χορήγησης επιταγών αγοράς βιβλίων για 150.000 δικαιούχους μέσω ΟΑΕΔ. 
Σύμφωνα με την ΚΥΑ ως «Δικαιούχοι» του προγράμματος Επιταγών Αγοράς Βιβλίων έτους 2019 ορίζονται: