oaednews

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

ΟΠΕΚΑ Α21: Πληρώνεται το επίδομα παιδιού γ δόση 2018 σε 762.000 οικογένειες

 Ο ΟΠΕΚΑ έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία και θα πιστωθούν ποσά που φτάνουν τα 202 εκατ. ευρώ, σε 762.000 οικογένειες.
Ανάλογα με το πιστωτικό ίδρυμα θα υπάρχουν δικαιούχοι που θα μπορούν να διαπιστώσουν την καταβολή των ποσών στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους, ακόμα και από σήμερα το απόγευμα.
Η γ’ δόση αφορά ποσά του επιδόματος παιδιού, για την περίοδο Μαϊου – Ιουνίου. Στους δικαιούχους πρόκειται να συμπεριληφθούν και όσοι δικαιούχοι έχουν να λάβουν αναδρομικά ποσά, από την αρχή του 2018.
Ειδικά όμως για όσους έχουν να λάβουν αναδρομικά από το 2017, ο ΟΠΕΚΑ προγραμματίζει η καταβολή των ποσών αυτών να γίνει σε εμβόλιμη ημερομηνία, στις αρχές Αυγούστου.

Οριστικά αποτελέσματα του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού περιόδου 2018-2019

Για να δείτε τα Οριστικά Αποτελέσματα πατήστε εδώ.
Για να δείτε το Δελτίο Τύπου για τη Συμπληρωματική Πρόσκληση παρόχων πατήστε εδώ.

Αναρτήθηκαν σήμερα, Τρίτη 24 Ιουλίου 2018, στην ιστοσελίδα του Οργανισμού www.oaed.gr τα οριστικά αποτελέσματα του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού περιόδου 2018-2019 και συγκεκριμένα, τα οριστικά Μητρώα «Δικαιούχων – Ωφελουμένων» και «Παρόχων», οι οριστικοί Πίνακες Αποκλειομένων, καθώς και το αρχείο των αποδεκτών ενστάσεων. Οι δικαιούχοι τoυ Μητρώου «Δικαιούχων – Ωφελουμένων» δεν χρειάζεται να προσέρχονται στις Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ για την παραλαβή οποιουδήποτε εντύπου που να πιστοποιεί την επιλογή τους για τη συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Δελτίο Τύπου ΠΕΥ ΟΑΕΔ για πληγέντες Ανατολικής Αττικής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το ΔΣ της ΠΕΥ ΟΑΕΔ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων από τις καταστροφικές πυρκαγιές της Ανατολικής Αττικής, καθώς και ευχές για ταχεία ανάρρωση όλων των τραυματιών. Ανακοινώνει ότι θέτει την Τράπεζα Αίματος της ΠΕΥ ΟΑΕΔ στη διάθεση των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές της Ανατολικής Αττικής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους Μακράκη Γεώργιο τηλ. 6973309354 και Καραούλη Γεώργιο τηλ.6976244130 για τη χορήγηση φιαλών αίματος στις περιπτώσεις που υπάρχει ανάγκη.
                                                                       
                                                                       Εκ του ΔΣ

Ανακοίνωση Ομοσπονδίας για στήριξη στους πληγέντες

Αρ. Πρωτ. 328/25-7-2018
                                                                                                                                                             
Το Δ.Σ της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ εκφράζει τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των ανθρώπων  που έχασαν την ζωή τους και την αμέριστη συμπαράσταση του στους τραυματίες και τους πυροπαθείς.
Συνάδελφοι συναδέλφισσες ,
Η ανείπωτη τραγωδία στην Αττική έχει διεγείρει  για άλλη  μια φορά τα αντανακλαστικά αλληλεγγύης και ανθρωπιάς όλων. Είναι συγκινητική η  εθελοντική προσφορά κάθε είδους  προς τους πληγέντες.  Επειδή όπως ενημερωθήκαμε η προσφορά σε είδη πρώτης ανάγκης είναι πολύ μεγάλη και επειδή όταν τα φώτα της δημοσιότητας πέσουν, ίσως η τραγωδία ξεχαστεί,  η Ομοσπονδία  Υπαλλήλων ΟΑΕΔ, σε συνεργασία με τις πρωτοβάθμιες Ενώσεις –μέλη της,  αποφάσισε να συντονίσει  μια προσπάθεια  συγκέντρωσης  χρημάτων,  προκειμένου να διατεθούν στους πληγέντες.