oaednews

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Η ζωή μας δεν είναι 5μηνη

Το χριστουγεννιάτικό τους δέντρο, γεμάτο με ευχές για δουλειά και ασφάλιση, στόλισαν οι απολυμένοι συμβασιούχοι που εδώ και μέρες έχουν κατασκηνώσει έξω από το υπουργείο Εργασίας. Θα κάνουμε Χριστούγεννα εδώ, λένε στο newsit.gr.


θέσεις εργασίας

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ νέοι /ες ανεξαρτήτου ηλικίας για πρωινή ή απογευματινή απασχόληση, εσωτερική-εξωτερική σε εκδοτικό-διαφημιστικό οργανισμό. Παρέχονται: μισθός, bonus, κάλυψη εξόδων μετακίνησης. Τηλ.:

Αποκλειστικά ηλεκτρονική παροχή υπηρεσιών από τον ΟΑΕΔ


Αθήνα, 23 Δεκεμβρίου 2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αποκλειστικά ηλεκτρονική παροχή υπηρεσιών από τον ΟΑΕΔ



          Από τις 4 Ιανουαρίου 2016 μία σειρά υπηρεσιών του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού θα παρέχονται ΜΟΝΟ μέσω διαδικτύου, με τη χρήση κωδικών πρόσβασης στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΟΑΕΔ ή μέσω ΚΕΠ. Η τρίμηνη Ανανέωση Δελτίου Ανεργίας, οι αιτήσεις για τα Ειδικά Εποχικά Βοηθήματα, Ειδικά Βοηθήματα Ανεργίας, Παροχές Μητρότητας είναι μερικές από τις σημαντικότερες υπηρεσίες για τις οποίες η διαδικασία πρόσβασης αλλάζει.

Συλλυπητήριο μήνυμα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ο.Α.Ε.Δ.

Αρ. Πρωτ. 203 / 23 -12 – 2015
Προς τις Ενώσεις Μέλη μας
Προς Όλες τις Υπηρεσίες
         
          Η Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για τον απροσδόκητο χαμό, εν ώρα υπηρεσίας, της συναδέλφισσας Αντιγόνης Γερακάκη.
Εκφράζει, επίσης, την αμέριστη συμπαράστασή  της στους οικείους της, καθώς και στους συναδέλφους της στο ΚΠΑ2 Χανίων, οι οποίοι ζουν την απώλεια.