oaednews

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ

Όπως γράφει η ιστοσελίδα http://real-democracy.gr/ των αγανακτισμένων Είμαστε απλοί άνθρωποι. Είμαστε σαν κι εσάς: άνθρωποι που κάθε πρωί πηγαίνουν να σπουδάσουν, να εργαστούν ή να βρουν δουλειά, άνθρωποι που έχουν οικογένεια και φίλους. Είμαστε άνθρωποι που εργάζονται σκληρά κάθε ημέρα για να ζήσουν και να προσφέρουν ένα καλύτερο μέλλον στους γύρω μας.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ


Όλο και περισσότεροι διαδηλωτές -αγανακτισμένοι συγκεντρώνονται στο Σύνταγμα μετατρέποντας τον αγώνα σε πραγματική γιορτή.

Νέα κριτήρια για την καταβολή του επιδόματος ανεργίας

Νέα κριτήρια για την καταβολή του επιδόματος ανεργίας από τον ΟΑΕΔ, αλλά και αυστηρές εισοδηματικές προϋποθέσεις για τη χορήγηση μιας σειράς επιδομάτων από ταμεία και οργανισμούς, θα θεσπίσει το υπουργείο Εργασίας

Άνδρας και ανεργία: μια σχέση που απειλεί τη ζωή


Ο υποβιβασμός, η μείωση αποδοχών και η απόλυση ανέκαθεν αποτελούσαν πλήγματα για την αυτοεκτίμηση του άνδρα και ήταν επιβαρυντικοί παράγοντες για τη ψυχική του υγεία, ενώ πλέον έχουν μελετηθεί και οι προεκτάσεις που έχουν στη σεξουαλική του υγεία αλλά και στη συνολική ποιότητα της ζωής του. Όταν όμως η αναγκαστική παραίτηση ή η απόλυση επεκτείνονται χρονικά τόσο ώστε να καταλήγουν στην ανεργία, οι επιπτώσεις είναι σαφώς σοβαρότερες έως και καταληκτικές.