oaednews

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

 
                                 23 / 10 / 17






             Εργολάβοι καθαριότητας τέλος.                                                       Απευθείας σύμβαση με 478 εργαζόμενους.

Η Ανεξάρτητη  Αγωνιστική  Ενωτική  Κίνηση, εμμένοντας στις θέσεις  της για σταθερές εργασιακές σχέσεις με πλήρη εργασιακά δικαιώματα - όπως τις έχει  εκφράσει  και γραπτώς με σχετικές ανακοινώσεις ,  χαιρετίζει την απόφαση της Διοίκησης  ώστε  να  προχωρήσει  στην     πρόσληψη  478  Υπαλλήλων  καθαριότητας με ατομικές συμβάσεις ορισμένου χρόνου, για το σύνολο των υπηρεσιών  μας  πανελλαδικά, τερματίζοντας τις συμβάσεις με τις εργολαβικές εταιρείες.                                Ένα  θετικό βήμα για την απαλλαγή του Δημοσίου από τις εταιρείες καθαρισμού, οι οποίες  κέρδιζαν αρκετά ποσά σε αναλογία με τις αντικειμενικά απαιτούμενες ανάγκες καθαρισμού  των υπηρεσιών του. Οι

Ανάρτηση προσωρινών πινάκων κατάταξης ανέργων για 1.135 θέσεις εργασίας του "Ειδικού Προγράμματος απασχόλησης ανέργων στο δημόσιο τομέα της υγείας

Ανάρτηση προσωρινών πινάκων κατάταξης ανέργων
23-10-2017 Προσωρινός Πίνακας Αποκλειομένων


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Ανάρτηση προσωρινών πινάκων κατάταξης ανέργων για 1.135 θέσεις εργασίας του
«Ειδικού Προγράμματος απασχόλησης ανέργων στο δημόσιο τομέα της υγείας, σύμφωνα με το άρθρο 64 του Ν. 4430/2016 Α’ 205, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει»

Συγχαρητήρια από Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών στη Θεατρική Ομάδα και ειδικά στη Γ.Γραμματέα της, Αννα Μπολόφη

Οι παραστάσεις του θεατρικού έργου ο τελευταίος Ασπροκόρακας μπορεί στην Αθήνα να ολοκληρώθηκαν.Ο απόηχος όμως της επιτυχίας είναι πολύ μεγάλος, είναι υπαρκτός και μας γεμίζει με χαρά και ικανοποίηση που συνάδελφοι μας δίνοντας από το περίσσευμα της ψυχής τους στάθηκαν αντάξιοι μιας επαγγελματικής δουλειάς ηθοποιών.

Η  ΟΕΛ εκφράζει θερμά συγχαρητήρια σε όλους, στην ΠΕΥ που στηρίζει τη θεατρική ομάδα σε όλα τα επίπεδα, στις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που μετείχαν στην παράσταση και ειδικότερα στην συνάδελφο μας εκπαιδευτικό και Γεν. Γραμματέα της ΟΕΛ Άννα Μπολόφη που πραγματικά συνέβαλε στην επιτυχία της με τον σημαντικό ρόλο που είχε.

Ανακοίνωση της ΠΕΥ ΟΑΕΔ για την επιβάρυνση της λειτουργίας των ΚΠΑ

1971
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ                                                             Αθήνα, 23 Οκτωβρίου  2017
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ                                                Α.Π. 188
ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤ. ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ  
ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 8 – ΤΡΑΧΩΝΕΣ
ΤΗΛ.  2109989.646 – FAX 9942714
www.peyoaed.gr ,email peyoaed@oaed.gr
Α Θ Η Ν Α                                                                                                    
 
  
  
Συνάδελφοι,

Η εύκολη- πλην όμως εξωδιοικητική- λύση της μεταφοράς φακέλων από ΚΠΑ σε ΚΠΑ, τείνει να μετατραπεί σε πανάκεια για τους “αδούλευτους” φακέλους προγραμμάτων, που χρονίζουν σε υπηρεσίες του Οργανισμού,  μετακυλώντας το εργασιακό φόρτο μεταξύ των υπαλλήλων. Τίθενται εύλογα ερωτήματα που αφορούν στο πόσο εύκολη μπορεί να είναι η υπεύθυνη διαχείριση ενός φακέλου για οποιονδήποτε υπάλληλο τρίτου ΚΠΑ, όταν  δεν παρέλαβε ο ίδιος τα σχετικά δικαιολογητικά και αιτήσεις, καθώς και η διαχείριση φακέλων που συχνά παρουσιάζουν ιδιαιτερότητες και προϋποθέτουν συνεπώς μια καλύτερη εικόνα του εμπλεκόμενου υπαλλήλου.

Κάλυψη θέσεων στην έκθεση Van Gogh Alive/the experience

ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤ. ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 8 – ΤΡΑΧΩΝΕΣ
ΤΗΛ.  2109989.646 – FAX 9942714
Α Θ Η Ν Α


Συνάδελφοι/Συναδέλφισσες,

                            Αθήνα, 23 Oκτωβρίου 2017

Α.Π. 187

   



   
   Σας ενημερώνουμε ότι  οι δηλώσεις συμμετοχής για την έκθεση Van Gogh Alive/the experience έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις διαθέσιμες θέσεις (170 θέσεις!).

Η e-Trikala A.E., ανακοινώνει ότι ξεκινά η διαδικασία επιλογής του προσωπικού για την λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου «Ο Μύλος των Ξωτικών» 2017-18.

Για να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση επισκεφθείτε τον σύνδεσμο www.milosxotikon.gr.
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η 5η Νοεμβρίου 2017.
Οι επιτυχόντες θα εργαστούν το διάστημα 01/12/17 – 07/01/18 στους παρακάτω τομείς απασχόλησης:

Στάση εργασίας από το Σύλλογο Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Αθηνών

Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού
Πανεπιστημίου Αθηνών
Μέλος της Ο.Δ.Π.Τ.Ε.
Πανεπιστημίου 30
e-mail: sdpekpa@gmail.com                                                        
 http://sdpekpa.blogspot.gr/                  Αθήνα, 20 Οκτωβρίου 2017
                                                             Aρ.πρωτ: 1700

ΤΡΙΤΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, 11.00 με λήξη ωραρίου

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  στα Δικαστήρια Ευελπίδων, κτίριο προκάτ, 11.30

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Την Τρίτη, 24 Οκτωβρίου, συμμετέχουμε στη στάση εργασίας του Συλλόγου μας, από τις 11.00 έως τη λήξη ωραρίου, και στη συγκέντρωση στα δικαστήρια της Ευελπίδων (Η’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο), όπου δικάζονται 14 συνάδελφοί μας για την απεργία του 2013:

Bonus 30 ευρώ ανά έλεγχο κατά της «μαύρης» εργασίας

Με 30 ευρώ ανά έλεγχο, επιδιώκει το οικονομικό επιτελείο να προσφέρει κίνητρο σε όσους συμμετέχουν στα συνεργεία που διενεργούν ελέγχους για την αδήλωτη και την ανασφάλιστη εργασία και την εισφοροδιαφυγής καθώς και την εν γένει εφαρμογή της εργατικής νομοθεσίαςΜε την απόφαση αυτή ορίζεται ότι στο εξής θα καταβάλλεται αποζημίωση για τους ελέγχους που διενεργούνται ως εξής:

Στο στόχαστρο των θεσμών οικογενειακά επιδόματα, συντάξεις και έσοδα ΕΦΚΑ

Οικογενειακά επιδόματα, συντάξεις, έσοδα ΕΦΚΑ αλλά και την νέα ρύθμιση οφειλών μέσω του εξωδικαστικού για χρέη στα ταμεία περιλαμβάνει το μενού της διαπραγμάτευσης του υπουργείου Εργασίας με τους «θεσμούς» που ξεκινάει σήμερα και η κυβέρνηση αλλά και οι δανειστές ευελπιστούν ότι θα έχει κλείσει μέχρι το τέλος του χρόνου
Η νέα διαπραγμάτευση περιλαμβάνει μια σειρά από ζητήματα αρμοδιότητας του υπουργείου Εργασίας που είναι τα εξής:Τροποποίηση της νομοθεσίας περί ομαδικών απολύσεων [νόμος 1387/1983], ώστε να μην απαιτείται εκ των προτέρων έγκριση αλλά και κωδικοποίηση της εργατικής νομοθεσίας έως τον Ιούνιο του 2018, με τα συνδικάτα να χαρακτηρίζουν επικίνδυνη την διαδικασία, διότι -όπως επισημαίνουν θα παγιώσει το αρνητικό για τους εργαζόμενους ρυθμιστικό πλαίσιο.
Κατάργηση του δικαιώματος μονομερούς προσφυγής των συνδικάτων στον Οργανισμό Μεσολάβησης και Διαιτησίας (ΟΜΕΔ), σε περιπτώσεις εργατικών διαφορών.