oaednews

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Κατάληψη στον ΟΑΕΔ Κέρκυρας από δικαιούχους εργατικών κατοικιών

Στην κατάληψη του κτιρίου του ΟΑΕΔ Κέρκυρας, προχώρησαν σήμερα το πρωί, οι δικαιούχοι των εργατικών κατοικιών του Αγίου Ιωάννη Κέρκυρας.
Οι δικαιούχοι έβαλαν λουκέτο στην πόρτα του ΟΑΕΔ και παρεμπόδισαν τους υπαλλήλους και τον διευθυντή να εισέλθουν στα γραφεία τους, αντιδρώντας, όπως κατήγγελλαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ «στην αναλγησία», του Οργανισμού να διεκπεραιώσει τις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου οι δικαιούχοι των εργατικών κατοικιών να μπούνε στα σπίτια τους.

Συλλυπητήριο μήνυμα ΠΕΥ ΟΑΕΔ, για την απώλεια συναδέλφου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι  έχασε τελικά  τη μάχη με τη ζωή ο συνάδελφος από το ΚΠΑ2  Αθήνας, Νίκος Θεοχάρης.  Η Π.Ε.Υ. ΟΑΕΔ, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

ΡΑΔΙΟ oaednews

Το ΡΑΔΙΟ oaednews ξεκινά τις εκπομπές του τη Δευτερα 23 Νοεμβρίου και ωρα 9μμ - 10μμ! Πλούσια θεματολογία και καλεσμένοι. Στην εκπομπή θα παρέμβη η διοικήτρια του ΟΑΕΔ κ Μαρία Καραμεσινη... Συντονιστείτε λοιπόν.:       http://oaednews.blogspot.gr ή http://94.23.218.186:9108/index.html?sid=1

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Ορειβατική διαδρομή

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Ορειβατική διαδρομή υπαλλήλων ΟΑΕΔ. Αυτό σημαίνει ότι όσοι ξεκίνησαν, επέστρεψαν χωρίς καμιά απώλεια! Η Διαδρομή καταπληκτική και ο προορισμός υπέροχος. Το καταφύγιο Φλαμπούρι   σε υψόμετρο 1200μ διαθέτει υπέροχη κουζίνα και ζεστούς χώρους για ανάπαυλα, ενώ ενημερώνουμε ότι διατίθεται και για εκδηλώσεις.
Συγχαρητήρια σε όσους το τόλμησαν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αρχηγό της ορειβατικής διαδρομής Αλεξάκη Δημήτρη, για την ενθάρρυνση, την ξενάγηση και την εν γένει βοήθεια του.
Σύντομα θα ανακοινωθεί η επόμενη ορειβατική διαδρομή. Ακολουθεί φωτορεπορτάζ:

Φλαμπούρι


Δοβρίδης: όλο αριστερά...