oaednews

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Ποιοι υπάλληλοι γλιτώνουν την "κινητικότητα" στο Δημόσιο

Διευκρινιστικές οδηγίες σχετικά με τις εξαιρέσεις του Ν. 4172/2013,και την αξιολόγηση των υπαλλήλων κατηγορίας ΥΕ, εξέδωσε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Κατόπιν πλήθους ερωτημάτων προς το υπουργείο, διευκρινίζονται τα ακόλουθα σχετικά με τις εξής κατηγορίες δημοσίων υπαλλήλων...

Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ: Συμπαράσταση στον Αγώνα των Διοικητικών Υπαλλήλων των Παν/μιων

Η Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ, εκφράζει την αλληλεγγύη της και την αμέριστη  συμπαράστασή της στον δίκαιο αγώνα των διοικητικών υπαλλήλων των Πανεπιστημίων, οι οποίοι βρίσκονται για πέμπτη συνεχή εβδομάδα σε κινητοποιήσεις κατά των διαθεσιμοτήτων - απολύσεων…

Συλλυπητηριο μήνυμα



Η Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια  για την αδόκητη απώλεια της εκλεκτής συναδέλφου Μαρία Γιατράκη, η οποία υπηρετούσε στο ΚΠΑ2  Χανίων.

JUMBO: «Κέρδη στα ύψη, μισθοί στον πάτο, γονείς στο δικαστήριο»


Πλήθος αντιδράσεων και κατακραυγή προκαλείται το τελευταίο χρονικό διάστημα εις βάρος της JUMBO A.E. και του ιδιοκτήτη αυτής κ. Βακάκη σε ό, τι αφορά τους χαμηλούς μισθούς που προσφέρονται, την ποιότητα των προϊόντων που παρέχονται, καθώς και τις εν γένει συνθήκες εργασίας που επικρατούν. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και ξεσήκωσε κύμα οργής στα social media ήταν το σύρσιμο ενός άνεργου πατέρα στα δικαστήρια, ο οποίος συνελήφθη να κλέβει ένα πακέτο μαρκαδόρους από το κατάστημα του Βόλου.

ΟΑΕΔ: Δωρεάν κατασκήνωση σε 50.000 παιδιά

Σε ένα σημαντικό βήμα προέβη το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας προς την ανάπτυξη του Ελληνικού παιδικού Τουρισμού με το νέο κοινωνικό πρόγραμμα του ΟΑΕΔ, που θα παρέχει τη δυνατότητα για δωρεάν κατασκήνωση σε 50.000 παιδιά ανέργων και οικονομικά αδύναμων οικογενειών.