oaednews

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Ελλάδα: Η νέα γενιά αντιμέτωπη με τον εφιάλτη της ανεργίας - reporter

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο.Σ.Υ.Π.Ε

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ο.Σ.ΥΠ.Ε.

Πειραιώς 40,  Τ.Κ. 10182,  τηλ.: 213 1516156 , fax: 2105249863,

Email: info@osype.gr, website: www.osype.gr


                                                                        Αθήνα 21 Ιουνίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα εμφανίζονται στον Τύπο δημοσιεύματα που αναφέρονται σε αποκαλύψεις για απάτες, υποκλοπές και σκάνδαλα στο χώρο της Γενικής Γραμματείας Διαχείρισης Κοινοτικών και άλλων Πόρων του Υπουργείου μας, που έχουν προκαλέσει και την άμεση παρέμβαση του Πρωθυπουργού.
Τα εν λόγω δημοσιεύματα που φωτογραφίζουν ευθύνες πολιτικών προσώπων, υπονομεύουν την αξιοπιστία της λειτουργίας της Γενικής Γραμματείας  Διαχείρισης Κοινοτικών και άλλων Πόρων.

ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ

H συζήτηση για τον ανασχηματισμό και τα νέα πρόσωπα στην κυβέρνηση βρίσκεται στα στόματα όλoυ του κόσμου. Μια πρώτη ματιά στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει ότι οι νέες ηγεσίες των Υπουργείων Υγείας και Διοικητικής Μεταρρύθμισης είναι αυτές που συγκεντρώνουν τα περισσότερα σχόλια, συχνά δηκτικά. Δύο υπουργεία που χρειάζεται να θυμόμαστε ότι υπηρετούν τους πιο κρίσιμους τομείς για τη  χώρα μας αυτήν την περίοδο.
Η κρίση, όπως αποδεικνύεται κάθε μέρα, επηρεάζει  βαθιά την υγεία των Ελλήνων, και την ψυχική και τη σωματική. Η κατάθλιψη,  οι αυτοκτονίες, η χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ και μια σειρά από ασθένειες που σχετίζονται με το άγχος και την απόγνωση μπροστά στα αδιέξοδα της ανεργίας και της ύφεσης αυξάνονται καθημερινά.

Στον δρόμο εκατοντάδες εργαζόμενοι μετά το λουκέτο στον "Κατσέλη"



Σε 480 ανέρχονται οι εργαζόμενοι που μένουν άνεργοι μετά την κατάθεση αίτησης πτώχευσης στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών από την εταιρεία ΚΑΤΣΕΛΗΣ γνωστή και ως Όμιλος Nutriart.

«Καταιγίδα» απολύσεων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

Μπορεί η κυβέρνηση να σχεδιάζει υποβολή αιτήματος για παράταση στην εφαρμογή του μέτρου της κινητικότητας 12.500 υπαλλήλων που θα διατυπώσει στην τρόικα ωστόσο οι διαθέσεις των δανειστών είναι άγριες.