oaednews

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

"Καθάριζαν" ποινικά μητρώα για να προσλαμβάνουν ημετέρους

Μέσα σε μια νύχτα αδικήματα όπως κλοπή, λιποταξία, παράνομη οπλοφορία σβήστηκαν από τα ποινικά μητρώα υπαλλήλων για να συνεχίσουν να δουλεύουν στο δημόσιο σε μια προσπάθεια να προστατευθούν «ημέτεροι» επίορκοι.

Ανακοίνωση Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ



Συμμετοχή της Ομοσπονδίας  Υπαλλήλων ΟΑΕΔ
στη 48ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ
 Τρίτη και Τετάρτη, 24 και 25 Σεπτεμβρίου
                                                                                            
Συνάδελφοι , Συνεχίζουμε!
Οι πολιτικές υποβάθμισης της εργασίας, οι πολιτικές που οδηγούν χιλιάδες  συναδέλφους μας δημοσίους υπαλλήλους, χιλιάδες συμπολίτες μας, στην ανεργία, τη φτώχια και την εξαθλίωση δεν έχουν σταματημό. Δεν έχουν σταματημό και τα χτυπήματα για τον ΟΑΕΔ.

«Tσεκούρι» στις άδειες των δημοσίων υπαλλήλων

«Πριονίζονται» άδειες που ως τώρα δικαιούνταν οι δημόσιοι υπάλληλοι, καθώς πλέον η κυβέρνηση θέλει να βάλει πλώρη, πέρα από την κινητικότητα, για «μαζέματα» στο ωράριο εργασίας, στις εργατοώρες και στις μέρες που «χάνονται» ετησίως από την απουσία εργαζομένων λόγω ασθένειας.

Που χάθηκαν ένα εκατομμύριο θέσεις εργασίας


Του Χρηστου Ιωάννου (ημερησία)Τα στοιχεία απασχόλησης και ανεργίας του β' τριμήνου 2013, που μόλις δημοσιεύθηκαν, δίνουν την εικόνα κατάρρευσης της απασχόλησης κατά την πενταετία 2008-2013. Η απασχόληση μειώθηκε σχεδόν κατά ένα εκατομμύριο (από 4.582,5 χιλιάδες σε 3.632,2 χιλιάδες) και η ανεργία αυξήθηκε αναλόγως κατά ένα εκατομμύριο (από 357,1 χιλιάδες σε 1.350,4 χιλιάδες), με αποτέλεσμα η ανεργία να αυξηθεί από 7,2% σε 27,1%.

Την ώρα του “αποπροσανατολισμού” ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕΤΡΑ ζητά η τρόικα!


income-tax-tom
-Ασφυκτικές πιέσεις των δανειστών για να καλυφθεί το δημοσιονομικό κενό -Κατάλογος «φωτιά» με μέτρα που καίνε την τσέπη των Ελλήνων
Άνιση μάχη με το χρόνο δίνει η ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να καταφέρει να «μπαλώσει» όσο το δυνατόν περισσότερες τρύπες μπορεί, μέχρι τον πρώτο έλεγχο της τρόικας.
Οι επικεφαλής των δανειστών φτάνουν στην Ελλάδα στις 22 Σεπτεμβρίου και στο Μέγαρο Μαξίμου έχει σημάνει συναγερμός, καθώς τα μηνύματα από τις Βρυξέλλες κάνουν λόγο για την έναρξη της δυσκολότερης μέχρι σήμερα διαπραγμάτευσης.