oaednews

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Δεν εξαιρούνται από την έκτακτη εισφορά άνεργοι με μία ημέρα εργασίας μέσα στο 2011


Άνεργοι με μόνο ένα μεροκάματο μέσα στο 2011 καλούνται να καταβάλουν την έκακτη εισφορά και μάλιστα με την προσαύξηση του 1% ανά μήνα.

ΙΚΑ: Προτείνει δάνειο 3 δισ. για τις συντάξεις 2012- 2013

Ακίνητη περιουσία και ληξιπρόθεσμες οφειλές επιστρατεύει το ΙΚΑ, αναζητώντας δάνειο 3 δισ. ευρώ για την καταβολή των συντάξεων το 2012 και το 2013.

Προσλήψεις 60 συμβασιούχων στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου


Την πρόσληψη συνολικά 60 ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων για την κάλυψη εποχικών αναγκών ανακοίνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Η προκήρυξη αφορά την κάλυψη με οκτάμηνη σύμβαση 39 θέσεων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, 20 θέσεων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και μιας θέσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

«Κατεβάζουν ρολά» 55.000 καταστήματα το 2012

Εξαιρετικά δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις που εμπεριέχονται στην Ετήσια Έκθεση του Ελληνικού Εμπορίου για το 2012 που εκπόνησε η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) και η οποία αναμένεται να δοθεί το μεσημέρι στην δημοσιότητα. 

Φοιτητές διέκοψαν ομιλία Μπακογιάννη-Πρετεντέρη

Συνάντηση Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με Περιφερειάρχες



Συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα, Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Γ. Κουτρουμάνης με τους Περιφερειάρχες, παρουσία της Γενικής Γραμματέας Κοινοτικών και Άλλων Πόρων, κ. Άννας Δαλαπόρτα, με θέματα την ενημέρωση σχετικά με τα προγράμματα ενίσχυσης της απασχόλησης, διατήρησης των θέσεων εργασίας και κατάρτισης εργαζομένων και ανέργων καθώς και την επιτάχυνση υλοποίησης των προγραμμάτων αυτών.