Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2014

Δελτίο Τύπου - Κάλεσμα στη συγκέντρωση - διαδήλωση για το Νίκο Τεμπονέρα

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί όλους τους εργαζόμενους στη συγκέντρωση – διαδήλωση που θα γίνει την Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2013, στις 6:00 μ.μ., στο Σχολικό Συγκρότημα «Τεμπονέρα» στην Πάτρα.
Ο Νίκος Τεμπονέρας ζει στους αγώνες του σήμερα:

Πρόγραμμα επιδότησης μακροχρόνιων ανέργων εξαιρεί ....τους μακροχρόνιους ανέργους!!!!

 Το θέμα του  επιδόματος μακροχρόνιων ανέργων  στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star στις 3/1/2014 στο 0:14:50 και στο 0:16:35 σχετικές  δηλώσεις μου

Ανοιχτή επιστολή προς την ελληνική πολιτική και οικονομική άρχουσα τάξη. Του Π. Χατζηστεφάνου

Όλοι εσείς που βρομίσατε την ζωή μου.
Όλοι εσείς που προσβάλλατε την νοημοσύνη μου.
Όλοι εσείς που διαφθείρατε την αισθητική μου.
Όλοι εσείς που μου στερήσατε την αξιοπρέπεια.
Όλοι εσείς που επιδίδεστε νυχθημερόν σε καψόνια εναντίον οποιασδήποτε προσπάθειας ανάνηψης μου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΥ ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

Συνάδελφοι,

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά

Σας ενημερώνουμε ότι η σύμβαση που υπογράφει κάθε χρόνο η ΑΔΕΔΥ με τον ΟΑΣΑ για τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών  δεν έχει υπογραφεί ακόμα. Η σχετική υπογραφή αναμένεται εντός του μήνα. Ως εκ τούτου, δεν γνωρίζουμε  το ακριβές   ποσό της έκπτωσης και, βεβαίως, δεν  μπορεί να χορηγηθεί κάρτα απεριορίστων πριν τη νέα υπογραφή της σύμβασης.

«Καθάρισαν» με εγκύκλιο το …71% των «μακροχρόνιων ανέργων» από το επίδομα των 200 ευρώ

Με μια απλή …εγκύκλιο η Κυβέρνηση «καθάρισε» το …71% των «μακροχρόνια ανέργων» από την καταβολή επιδόματος των 200 ευρώ…
Όπως αναφέρεται στην σχετική εγκύκλιο, «για να εισπράξει ο άνεργος το επίδομα πρέπει, εντός αποσβεστικής προθεσμίας δυο (2) μηνών από τη λήξη της 12μηνης τακτικής επιδότησης λόγω ανεργίας (ακόμη κι αν την έχει λάβει τμηματικά, δηλ. με αναστολές και συνεχίσεις), να υποβάλλει τη σχετική αίτηση στην Υπηρεσία ΟΑΕΔ του τόπου διαμονής του ή της τελευταίας επιδότησης αυτού.

Κοροϊδία η επέκταση της επιδότησης των μακροχρόνια ανέργων

ΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ – ΔΥΝΑΜΕΙΣ του Π.Α.ΜΕ στον ΟΑΕΔ

Κυβέρνηση και ΟΑΕΔ βαφτίζουν «προστασία» την ανακύκλωση της φτώχειας
Συνάδελφοι-Συναδέλφισες,
Κομπάζουν η κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια στα Μέσα Ενημέρωσης για την επέκταση του επιδόματος που χορηγεί ο ΟΑΕΔ στους μακροχρόνια άνεργους, ύψους 200 ευρώ και στις ηλικίες κάτω των 45 ετών. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ημίμετρο που καμιά σχέση δεν έχει με τη «στήριξη των ανέργων», όπως προκλητικά ισχυρίζεται η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας.