oaednews

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΕΥΡΩΒΑΡΟΜΕΤΡΟ «Είμαστε σε λάθος δρόμο» λένε οκτώ στους δέκα

Οκτώ στους δέκα πιστεύουν ότι η χώρα ακολουθεί λάθος δρόμο, το 45% βλέπει επιδείνωση της οικονομίας και το 77% της κατάστασης στην απασχόληση το 2014, σύμφωνα με το ευρωβαρόμετρο που πραγματοποιήθηκε το Νοέμβριο.

Υπάλληλοι του ΟΑΕΔ εργάζονται στα «κρυφά» για να πάρουν το δώρο οι άνεργοι του Ηρακλείου

 candianews.gr
Αν και Σάββατο σήμερα και οι υπηρεσίες είναι κλειστές, οι υπάλληλοι του ΟΑΕΔ στην Λ. Κνωσού  βρίσκονται κανονικά στις θέσεις τους, όπως μας ενημέρωσε αναγνώστης.
Ο λόγος;;;
Θέλουν να είναι έτοιμες οι καταστάσεις προκειμένου να μπορέσουν οι άνεργοι να πληρωθούν πριν από τα Χριστούγεννα.

Λουκέτο σε 10+1 φορείς

Λουκέτο σε 10+1 φορείς
Δέκα συν ένας φορείς του δημοσίου τομέα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα καταργηθούν ενώ οι υπάλληλοι των εν λόγω φορέων αναμένεται να απολυθούν.
Η συγκεκριμένη λίστα, στην οποία έχει καταλήξει το Μέγαρο Μαξίμου, αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να συμπεριληφθεί σε νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, όπως άλλωστε είχε αποκαλύψει και την περασμένη Δευτέρα ο υπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΟΓΑ: Τη Δευτέρα συντάξεις και οικογενειακά επιδόματα


Την ερχόμενη Δευτέρα θα καταβληθεί από τον Οργανισμό Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ) με πίστωση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων, η σύνταξη Ιανουαρίου σε 715.042 συνταξιούχους του Οργανισμού.
Την ίδια μέρα θα καταβληθούν από τον ΟΓΑ σε 655.833 δικαιούχους τα νέα οικογενειακά επιδόματα -το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων και το επίδομα τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών.