oaednews

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Αρχές του 2019 η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 3.000 μόνιμες προσλήψεις

Πλήρη αναγνώριση της προϋπηρεσίας των εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και ειδική μοριοδότησή τους κατά τη διαδικασία πρόσληψής τους ως μόνιμων υπαλλήλων μέσωΑΣΕΠ, εξήγγειλε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Σε ΦΕΚ 2.300 προσλήψεις - Τα «κλειδιά» της προκήρυξης του ΟΑΕΔ

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της κυβέρνησης η κοινή υπουργική απόφαση για το νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που αφορά στην πρόσληψη 2.300 ανέργων σε Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης Προσφύγων (Γ΄ κύκλος). Για ακόμα μια φορά η μοριοδότηση θα στηριχθεί στο χρόνο της ανεργίας, στο ετήσιο εισόδημα, αλλά και στην οικογενειακή κατάσταση των υποψηφίων.

Ετήσια Πανελλήνια Συνδιάσκεψη Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Γιάννενα, 14 & 15 Οκτωβρίου 2018

Ετήσια Πανελλήνια Συνδιάσκεψη Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Γιάννενα, 14 & 15 Οκτωβρίου 2018

Με τη συμμετοχή 250 συνέδρων από όλη την Ελλάδα πραγματοποιείται στις 14 και 15 Οκτωβρίου 2018, στα Γιάννενα και στο Ξενοδοχείο Du Lac Congress Center η καταστατική Ετήσια Πανελλήνια Συνδιάσκεψη της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με θέμα:«Η διαμόρφωση της πολιτικοσυνδικαλιστικής τακτικής και δράσης της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.».

"Δεν ηττάται η υπόθεση όταν πεθαίνουν οι άνθρωποι…( Φ. Κάστρο)

Φίλε Γιώργο…
«…δεν ηττάται η υπόθεση όταν πεθαίνουν οι άνθρωποι…( Φ. Κάστρο)»
 Στις 3 Οκτώβρη συνέβη το αναπάντεχο, χάσαμε τον αγαπημένο σύντροφο και φίλο μας Γιώργο Δοβρίδη. Με σεβασμό στην πίστη και στις πεποιθήσεις του δημοσιεύουμε αποσπάσματα από την ομιλία του στο συνέδριο της ομοσπονδίας.
Γιώργος Δοβρίδης: «…ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΙ – ΠΑΛΕΥΩ – ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ – ΔΡΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΟΥ…»
«…ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΥΜΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ…»

Ξεκινάω απ’ αυτό: Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ

Ποιός σας είπε εσάς ότι συναινούν όλοι σ’αυτό? Ψέμα…ψέμα…ψέμα.