oaednews

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

"Κόβουν"το ρεύμα σε 40.000 σπίτια-Αντιδρούν οι Πολίτες κατά του Χρέους Έληξε το περιθώριο των 80 ημερών - Επί ποδός οι Πολίτες κατά του Χρέους - Τηλέφωνο ανάγκης


Tις πρώτες εντολές για διακοπές ρεύματος σε 40.000 καταναλωτές άρχισε να δίνει η αρμόδια γενική διεύθυνση της ΔEH, καθώς από την Πέμπτη έληξε το περιθώριο των 80 ημερών που δίνει ο νόμος για την αποπληρωμή των λογαριασμών που ενσωματώνουν και τα ειδικό τέλος ακινήτων.

Φοροαπαλλαγές για τις επιχειρήσεις που ενισχύουν την απασχόληση υποσχέθηκε ο Obama



"Θα προωθήσω νέες φορολογικές μεταρρυθμίσεις,  προς όφελος των επιχειρήσεων οι οποίες επαναπροσλαμβάνουν προσωπικό και επενδύουν στην Αμερική", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός Πρόεδρος, Barack Obama, σύμφωνα με το Λευκό Οίκο.

Πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για 680 απολυμένους στη Θεσσαλονίκη

Την ερχόμενη Τετάρτη 11 Ιανουαρίου ξεκινά, πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για την επιδότηση απασχόλησης σε επιχειρήσεις οι οποίες θα προσλάβουν ανέργους από τους 680 απολυμένους επιχειρήσεων οι οποίες δέχθηκαν τις συνέπειες της κρίσης που πλήττει τον κλάδο τους και την περιοχή. 

Πού και πώς θα εργαστούν 26.000 άνεργοι


Τονωτική ένεση στον τομέα της απασχόλησης αποτελεί η έγκριση των πρώτων 26.000 θέσεων κοινωφελούς εργασίας, όπως προτάθηκαν από Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. Οι προσλαμβανόμενοι άνεργοι θα απασχοληθούν σε 368 υπηρεσίες, για διάστημα πέντε μηνών, με μισθό έως 625 ευρώ.