oaednews

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Υπέρ της επανασύστασης των Οργανισμών Εργατικής Εστίας και Κατοικίας τάχθηκε ο Φ. Κουβέλης

Υπέρ της επαναλειτουργίας των Οργανισμών Εστίας και Κατοικίας τάχθηκε ο Φ.Κουβέλης κατά την επίσκεψή του στον ΟΑΕΔ 

Ανάπτυξη μόνο με επιστροφή στη δραχμή, λέει καθηγητής του Χάρβαρντ

Υπέρ της εξόδου της χώρας μας από το ευρώ τοποθετήθηκε ο καθηγητής οικονομικών του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, Μάρτιν Φέλντσταϊν...

Φ. Κουβέλης: Ο ΟΑΕΔ πρέπει να είναι ισχυρός

Όταν η ανεργία καλπάζει πάνω από το 23%, ο ΟΑΕΔ πρέπει να είναι ισχυρός, επισήμανε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, μετά την επίσκεψή του, την Παρασκευή, στην κεντρική διοίκηση του Οργανισμού.
Η ανεργία αποκτά εφιαλτικές διαστάσεις και «επιδεινώνεται καθημερινά ως αποτέλεσμα της λανθασμένης οικονομικής πολιτικής που εφαρμόζεται στο πλαίσιο της υλοποίησης του μνημονίου», δήλωσε ο Φ. Κουβέλης στη διάρκεια επίσκεψής του στην κεντρική διοίκηση του ΟΑΕΔ.

Η ανεργία αποκτά εφιαλτικές διαστάσεις και «επιδεινώνεται καθημερινά ως αποτέλεσμα της λανθασμένης οικονομικής πολιτικής που εφαρμόζεται στο πλαίσιο της υλοποίησης του μνημονίου», δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης στη διάρκεια επίσκεψής του στην κεντρική διοίκηση του ΟΑΕΔ.

Παπαρήγα:«Να είμαστε έτοιμοι για πιθανή άναρχη πτώχευση»

Πιθανή είναι η στάση πληρωμών για μισθούς και συντάξεις σύμφωνα με τη γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα η οποία μίλησε απόψε σε συγκέντρωση στο Κερατσίνι. Παράλληλα κάλεσε το λαό να δώσει δύναμη στο ΚΚΕ και να αφήσει εκτός την Χρυσή Αυγή.

Guardian: «Είναι οι τράπεζες, ηλίθιε!»


Στο κύριο άρθρο της, η βρετανική εφημερίδα «Guardian» επιρρίπτει τις ευθύνες για την κρίση χρέους της ευρωζώνης στις τράπεζες και υποστηρίζει ότι αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι η απειλή στο κοινό νόμισμα.