oaednews

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Ολοι στην ΕΡΤ τώρα

Η κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει την ΕΡΤ. Το σκάνδαλο σταματάει σήμερα εδώ. Το σήμα της ΕΡΤ θα σταματήσει να εκπέμπει μετά το τέλος της ημέρας» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος!!!!! Ολοι στη ΕΡΤ τώρα, να αντιδράσουμε να αντισταθούμε , να τους σταματήσουμε !!! Τώρα!!'Συνεχώς καταφθάνουν στο προαύλιο της ΕΡΤ εργαζόμενοι αλλά και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων



Απάντηση από "Ανεξάρτητο μέτωπο διεκδίκησης και αλληλεγγύης" στην ανακοίνωση της ενότητας


Συναδέλφισσες    Συνάδελφοι
Με  αφορμή  για  ακόμη  μια  φορά  το  αχαρακτήριστο  έγγραφο  της  ενότητας,  έχουμε  την  υποχρέωση  να  βάλουμε  τα  πράγματα  στη  θέση  τους.
Καλές  οι  γενικότητες  και  τα  παχιά  τα  λόγια   αλλά  η  αλήθεια  είναι  η  παρακάτω:

Δημοσιεύτηκε η πράξη νομοθετικού περιεχομένου για την ΕΡΤ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θέμα της ΕΡΤ. Πριν από λίγη ώρα δημοσιεύτηκε στη Βουλή πράξη νομοθετικού περιεχομένου, με την οποία δίνεται η δυνατότητα στους αρμόδιους υπουργούς να διαχειριστούν την περιουσία μιας ΔΕΚΟ όταν αυτή κλείσει. Το σχετικό κείμενο φέρει τις υπογραφές όλων των μελών του υπουργικού συμβουλίου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ "ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"

Καταγγέλουμε την απαράδεκτη στάση του εκλογικού συνδυασμού "Ανεξάρτητου Μετώπου Διεκδίκησης και Αλληλεγγύης" ( η μεταλλασσόμενη ΠΑΣΚΕ με άλλη ταμπέλα) που χρησιμοποιεί προκλητικά και απαράδεκτα αντιδημοκρατικά το site του Συλλόγου για εκλογικό όφελος στις αρχαιρεσίες της 14/06/2013. Όταν το καράβι βουλιάζει κάποιοι προσπαθούν να σωθούν συνδικαλιστικά αλλάζοντας ταμπέλες και φθάνουν στο σημείο να χρησιμοποιούν το site (πληρωμένο από τις συνδρομές των μελών) αποκλείοντας τις εκλογικές ανακοινώσεις του συνδυασμού μας. Φθάνουν μάλιστα στο έσχατο σημείο να απαντούν σε ανακοίνωσή μας χωρίς να την αναρτήσουν.

Συνάδελφοι διαχειριστές του BLOG επειδή από κάποιους δεν υπάρχουν όρια, ζητούμε να αναρτάτε τις ανακοινώσεις μας.

Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ




«ΕΝΟΤΗΤΑ»
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Συνάδελφοι,
Όπως γνωρίζετε το Σωματείο μας πραγματοποίησε στις 30/5/2013 την ετήσια απολογιστική και ταυτόχρονα αρχαιρεσιακή Γενική Συνέλευση.

Για 1000 απολύσεις κάνουν λόγο οι συνδικαλιστές της ΕΡΤ

Οι πληροφορίες από συνδικαλιστικά στελέχη της ΕΡΤ αναφέρουν ότι από τη δημόσια ραδιοτηλεόραση θα ξεκινήσει η κυβέρνηση το σχέδιο της για περικοπές και απολύσεις στο δημόσιο, παρά το γεγονός ότι ούτε κυβερνητικοί παράγοντες ούτε στελέχη της Τρόικας δεν ονοματίζουν την ΕΡΤ ως εκείνο το φορέα που έχει επιλεγεί ως αφετηρία εφαρμογής.